ΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΗ FOREVER

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου μας βάζει στο κλίμα να σκεφτούμε τους λόγους για τους οποίους ΑΓΑΠΑΜΕ τη Forever! Φυσικά, δεν μπορούμε να τους απαριθμήσουμε όλους εδώ, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία μας κάνουν να μην μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για τη Forever!

Αλόη η έμπνευσή μας
Το προσωπικό όνειρο του Rex Maughan είναι να κάνει τη δύναμη της αλόης προσβάσιμη σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Το κλειδί για την επιτυχία της Forever είναι η δέσμευση στην ποιότητα και την αγνότητα. Στην Forever συχνά λέμε: “Οτιδήποτε λιγότερο από το εξαίρετο, δεν αρκεί” και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να θέσεις ψηλά τον πήχη σχετικά με τα πρότυπα του κλάδου αυτού από αυτές εδώ τις φυτείες αλόης.
Άλλος ένα λόγος για να γίνετε 5K
Ξεκινώντας από την πρώτη Ιανουαρίου, όλοι οι FBO που θα πετύχουν το επίπεδο των 5Κ για πρώτη φορά, θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Eagle Managers Retreat της ερχόμενης χρονιάς, ανεξάρτητα από το αν έχουν γίνει ή όχι Eagle Manager. ΑΓΑΠΑΜΕ το Eagle Manager’s Retreat και ξέρουμε ότι θα ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ να ταξιδέυετε σε όλο τον κόσμο! Για να μάθετε περισσότερα για τα κίνητρα της Forever πατήστε Κίνητρα.

Το ταξίδι
Πόσα γνωρίζετε για την Forever; Το www.foreverliving.gr θα ξαναζωντανέψει την εικόνα σας για την Foreverόπως όταν την γνωρίσατε για πρώτη φορά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το δικό σας ταξίδι. Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα, όπως τις διαδικασίες καλλιέργειας και συγκομιδής, τα εξαιρετικά προϊόντα μας και τη δυνατότητα να αναπτύξετε τη δική σας επιτυχημένη επιχείρηση! Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας και συναντήστε τους ανθρώπους. Από το φυτό στο προϊόν σ’ εσάς!

Η δική σας διαδικτυακή επιχείρηση
Σωστά! Προσθέτοντας τον προσωπικό σας κωδικό FBO πριν από το foreverliving.com και δίνοντάς τον σε πελάτες εξασφαλίζετε ότι μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους ή την εγγραφή τους και να συνδέονται με τον προσωπικό σας κωδικό. Φυσικά μπορείτε να αποστείλετε το link αυτό και σε υποψήφια μέλη σε όλο τον κόσμο. Απλά πληκτρολογήστε 12ψήφιοςΚωδικός.fbo.foreverliving.com! Παράδειγμα: ##FBOID##.fbo.foreverliving.com

Προσφέρουμε και σε άλλους
Αγαπάμε να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ συμμετέχουμε σε δράσεις του οργανισμού ForeverGiving υποστηρίζοντας τα παιδιά από όλο τον κόσμο. Τα Global Rallies είναι πάντα μια ευκαιρία να χαρίζουμε το πιο ζεστό χαμόγελό μας και σε άλλους, ενώ με τα αξιολάτρευτα Aloe Babies στα Success Days ενθαρρύνετε και εσείς με τη δική σας προσπάθεια το έργο του οργανισμού. Ανακαλύψτε περισσότερα στο Forever-Giving.org.

Related Products