WAAROM WIJ VAN FOREVER HOUDEN

Op 14 februari is het Valentijnsdag en hebben wij eens nagedacht over alle redenen waarom wij van Forever HOUDEN! We kunnen ze niet allemaal opnoemen, maar hier volgen een aantal favoriete dingen waarover we zeer enthousiast zijn bij Forever!


Nóg een geweldige reden om 5K te halen
Nieuw in 2016; een fantastisch nieuwe motivatie om u te willen kwalificeren voor de Global Rally op 5K niveau. Elke NIEUWE 5K FBO wordt het daaropvolgende jaar uitgenodigd voor het Eagle Manager’s Retreat. Wij HOUDEN van ons Eagle Manager’s Retreat en willen er zeker van zijn dat de FBO’s die 5K behalen, begrijpen hoe veel hoger hun onderneming kan groeien met de Eagle Manager Incentive. Wij zijn ervan overtuigd dat u het heerlijk vindt om over de wereld te reizen, om geweldige trainingen bij te wonen en om met andere top FBO’s te netwerken. Laat u verleiden door deze voordelen en meldt uzelf aan om in aanmerking te komen voor kwalificatie. Voor meer informatie over de Forever Incentives, zoals de Global Rally en Eagle Manager gaat u naar onze incentives pagina.
 


Ga mee op reis
Hoeveel weet u van Forever? Op de interactieve pagina’s krijgt u een rondleiding, zodat u meer kunt leren over hoe onze aloë vera wordt verbouwd, hoe deze wordt verwerkt in uw favoriete producten en hoe dit product de motor aandrijft van één van de beste ondernemingskansen ter wereld! Neem een kijkje in de faciliteiten van Forever, ontmoet de mensen bij Forever die dit mogelijk maken en laat u informeren over wat wij u allemaal aan kunnen bieden. Van plant naar product naar U!
 


Personaliseer Foreverliving.com met uw FBO nummer
Vanaf nu kunt u uw FBO nummer aan het begin van de foreverliving.com URL toevoegen zodat uw klanten direct onder uw FBO nummer kunnen winkelen en/of registreren. Voeg uw FBO nummer toe aan het begin van de URL gevolgd door fbo.foreverliving.com en stuur deze naar uw klanten. Voorbeeld: ##FBO nummer##.fbo.foreverliving.com
 


Geef terug met Forever Giving
Forever Giving is één van de manieren waarop wij iets teruggeven, door kinderen en families over de hele wereld te ondersteunen. Forever Giving helpt degenen die worden geraakt door natuurrampen, moeilijke levensomstandigheden, geen toegang tot voedsel en schoon drinkwater hebben en nog heel veel meer! Wij HOUDEN ervan om anderen te helpen en wij moedigen u graag aan om deel te nemen aan één van onze Forever Giving Global Rally events, door een deel van uw bonus te doneren of door één van onze Aloe Babies te kopen. Voor meer informatie gaat u naar Forever Giving.