FOREVER ZA VEDNO

14. februarja je bilo Valentinovo in v duhu sezone smo razmišljali o vseh razlogih, zakaj imamo radi Forever. Vseh seveda ne moremo našteti, lahko pa vam omenimo nekaj najljubših stvari, o katerih pri Foreverju nikakor ne moremo utihniti.

Vemo, da boste tako navdušeni nad potovanji po svetu, čudovitimi usposabljanji in povezovanji z drugimi vrhunskimi voditelji v našem poslu, da boste kar sami od sebe dosegli pogoje za Eagle Managerja! Če vas zanima več o Foreverjevih vzpodbujevalnih programih, vključno z Global Rallyjem in Eagle Managerjem, obiščite našo stran o vzpodbujevalnih programih.

Podajte se na pot
Koliko veste o Foreverju? Na interaktivnih straneh boste izvedeli več o tem, kako gojimo alojo, jo predelamo v vaše priljubljene izdelke in uporabljamo za pogon motorja največje poslovne priložnosti na svetu! Oglejte si Foreverjeve objekte, spoznajte ljudi, ki vse to omogočajo, in se natančno poučite, kako vam Forever prinaša nekatere najboljše stvari na svetu. Od rastline do izdelka in do vas! Podajte se na pot.

Prilagodite ForeverLiving.com s svojo člansko številko FBO
Tako je! Zdaj lahko na začetek spletnega naslova foreverliving.com dodate svojo člansko številko FBO. Tako boste poskrbeli, da si strankam ne bo treba zapomniti številke, saj bodo lahko nakupovale in se pridružile z vnosom vaše članske številke. Člansko številko FBO samo dodajte na začetek spletnega naslova pred ».fbo.foreverliving.com« in naslov pošljite strankam. Zanje je to preprost način, da se prijavijo in nakupujejo v vašem imenu. Primer: ##Št. FBO##.fbo.foreverliving.com

Pomoč v okviru organizacije Forever Giving
Forever Giving je eden od načinov, na katere radi pomagamo ter podpiramo otroke in družine po vsem svetu. Organizacija Forever Giving deluje v podporo tistim, ki jih prizadenejo naravne nesreče, težke življenjske razmere, omejen dostop do hrane in čiste vode ter še veliko več. Veseli smo, ker imamo priložnost pomagati drugim. Tudi vas spodbujamo, da prispevate s sodelovanjem na enem naših dogodkov Forever Giving Global Rally tako, da podarite del svojega honorarja ali kupite enega čudovitih pliškov Aloe Babies. Več o organizaciji Forever Giving lahko preberete na spletnem mestu Forever-Giving.org.

Podobni izdelki