Time to Create

Op het moment dat ik deze brief schrijf, sta ik op het punt te vertrekken richting het Global Leadership Team Congres in Andorra, waar het Executive Team een ontmoeting heeft met onze top leaders om onze Forever Business te bespreken. Deze ontmoeting is erg belangrijk omdat we zo de mogelijkheid hebben om de zaken te bespreken die ons bezig houden zoals de verwachtingen, onze zorgen en de huidige stand van zaken. 

Door deze besprekingen word ik enthousiast over wat de toekomst allemaal voor ons in petto heeft. Het zijn belangrijke bouwstenen voor ons constant groeiende bedrijf. De reden waarom dit me vult met positieve energie, ondanks dat het niet de makkelijkste gesprekken zijn die we met de top voeren, is dat we uiteindelijk altijd weer positieve oplossingen vinden die vooruitgang inhouden.

Regelmatig blijven we als Forever Business Owners maar piekeren over alle dingen die momenteel in onze ogen niet goed gaan of anders zouden kunnen.  Echter die manier van denken levert ons geen vooruitgang op richting ons uiteindelijke doel. We blijven dan hangen in een neerwaartse spiraal en dat zorgt alleen maar voor nog meer twijfels en negatieve gedachten.  

In plaats daarvan waren de momenten bij de GLT die me juist echt vervulden met positieve energie en inspiratie degenen die iets nieuws en verrassends voor onze FBO’s betekenden. Ideeën die ontstaan tijdens hevige conversaties en tijdens onbezonnen brainstormsessies, zijn de gene die ons helpen om creatieve manieren te bedenken die ons bedrijf al 40 jaar laten groeien. Ze helpen ons om te vernieuwen en nog meer te ontdekken.     

Ik heb vele discussies gehad met FBO’s in het verleden en realiseer me dat er maar twee manieren zijn waarop je dingen kunt bekijken –positief of negatief. Een negatieve denkwijze die altijd eindigt met een klacht. Of het nu iets wat op persoonlijk vlak tegen zit of iets wat ze niet leuk vinden, maar de uitkomst van de conversatie is altijd hetzelfde en levert geen actie op. Echter wanneer een FBO me benadert met een oplossing, leef ik geestelijk helemaal op.

Het is die positieve gedachtegang welke nieuwe kansen voor ons creëert. Vooruitgang is geboekt. De discussies tijdens de vergadering van GLT ga ik altijd met een zeer positieve mindset en insteek aan. Wat kunnen we doen om nog effectiever te zijn? Hoe zorgen we dat bedrijf zelfs nog beter wordt? 


Het gaat er niet om wat er nu niet goed gaat, het gaat erom hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren! 


Ik moedig u allemaal aan om hetzelfde te doen. Ontwikkel een positieve gedachtegang en zie uw bedrijf groeien.Keep Smiling,
Gregg Maughan

Gerelateerde Producten