ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η συνολική μας υγεία συνδέεται άμεσα με την υγεία της χλωρίδας του εντέρου.

Ο ανθρώπινος οργανισμός φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία «φιλικών βακτηρίων», κυρίως στο γαστρεντερικό σύστημα. Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια μικρο-βακτήρια στο γαστρεντερικό μας σύστημα ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας.
Ο Dr. James Balch, ένας από τους ηγέτες στη συγγραφή βιβλίων που αφορούν την υγεία και από τους σημαντικότερους ειδικούς στην υγεία, αναφέρει ότι η χλωρίδα του εντέρου θα έπρεπε να αποτελείται από τουλάχιστον 85% καλά βακτήρια και 15% από κολοβακτηρίδια. Δυστυχώς, τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στο γαστρεντερικό μας σύστημα είναι περιορισμένα, λόγω της κακής διατροφής και του έντονου τρόπου ζωής μας. Για αυτό, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα. Έρευνες δείχνουν ότι η υγεία του γαστρεντερικού συστήματος βρίσκεται συχνά στα πέντε πρώτα προβλήματα υγείας που απασχολούν τους καταναλωτές.
Η συνολική μας υγεία συνδέεται άμεσα με την υγεία της χλωρίδας του εντέρου και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας μας και να κάνουμε κάτι για αυτά τα προβλήματα. Αν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στον οργανισμό σας, τότε το Forever Active Probiotic είναι το καλύτερο προϊόν για να σας βοηθήσει.

Related Products