Nem majd, hanem MA

Közeledik a Forever 40. születésnapja, és egyre többször jutnak eszembe a kezdetek. Amikor elindítottam a Forevert, álmodni sem mertem volna, hogy egyszer majd több mint 150 országban leszünk jelen, és független üzleti partnerek milliói vesznek majd részt az értékesítésben. Egyszerűen csak volt egy álmom. Így kezdtem a Forevert, ahogyan azt sok más Forever Üzleti Partner is teszi. Azonban teljes mértékben tőlünk, az egyes személyektől függ ennek az álomnak a beteljesülése.


Ismerek egy nagyon kifejező mondást, ami Parkinson törvényét veszi alapul – „A munka kitölti az elvégzésére szánt időt.”


Ez a mi nyelvünkre lefordítva annyit jelent, hogy ha te azt mondod magadnak, egy évre van szükséged a manageri szint eléréséhez, akkor ehhez valóban egy évre lesz szükséged. Ha azt mondod magadnak, hogy három hónapra van szükséged, akkor három hónapodba fog telni. Azt a kérdést kell feltenned magadnak, hogy mennyire erősen akarod elérni a céljaidat, mennyi munkát vagy hajlandó beleáldozni, hogy azokat végrehajtsd.


A határidő nagy motivációt jelent. Miközben világszerte számtalan Forever Üzleti Partnerünket ismertem meg, valósággal lenyűgöztek a történeteik. Mi teszi őket sikeressé? Mi teszi őket különlegessé? Az egyik Forever Üzleti Partnerünk története különösen felkeltette az érdeklődésemet, mert kiválóan szemlélteti Parkinson törvényét.


Amikor ez a fiatal édesanya rátalált a lehetőségre, tudta, hogy nagyon rövid idő áll rendelkezésére. Be kellett bizonyítania a családjának, hogy ez egy járható út, sikeres üzlet. Rendkívül erős volt benne a motiváció, minden nap egyre jobban érezte, hogy kiútra van szüksége abból az életből, amiben ő és a családja élt.


Az életük folytonos gyötrelem volt, amit a családjának napi szinten kellett elviselnie. Be akarta bizonyítani, hogy ez az üzlet már néhány héten belül működni fog. Nem csupán arról volt szó, hogy tartotta magát egy határidőhöz. Sürgősen történnie kellett valaminek, és az a hit adott neki erőt, hogy a Forever lesz a mentőöve. Hat hetet adott magának. És valóban – összesen hat hétre volt szüksége ahhoz, hogy Manager legyen. Mi több, ugyanezzel a módszerrel és alapelvekkel ez a Forever Üzleti Partnerünk alig néhány év alatt elérte áhított pozícióját a Global Leadership Teamben, és ezzel teljesen megváltozott az élete.


És mindennek oka a „sürgősség” volt. Amikor a „sürgős dolgot” próbáljuk definiálni, valamilyen rendkívül fontos dologra gondolunk, ami azonnali cselekvést igényel. Gondolj arra, hogy milyen gyorsan szeretnéd előteremteni új bevételedet, feladni a napi munkát, venni egy új autót, vagy akár magasabb színvonalú oktatást biztosítani a gyermekeidnek.


Készen állsz arra, hogy óriási fejlődést érj el az üzletedben? Engedd, hogy sürgessenek a határidők, így láthatod majd, ahogyan az álmaid valóra válnak.


 


Örök szeretettel:


Rex Maughan


az igazgatóság elnöke, vezérigazgató


Forever Living Products