Vandaag, niet morgen.

We komen steeds dichterbij het 40-jarig jubileum van Forever. Ik word er steeds aan herinnerd dat ik Forever niet met het idee ben begonnen dat ik in meer dan 150 landen zou opereren en een mankracht van miljoenen Forever Business Owners zou hebben. Ik ben Forever simpelweg begonnen met een droom zoals veel FBO’s doen. Hoe we die dromen bereiken is per individu verschillend en is geheel aan onszelf.


Er is een gezegde gebaseerd op Parkinson’s Law die zegt: “Work expands to fill the time we allot to it”…


Vrij vertaald betekent dit dat als u het doel stelt om binnen 1 jaar de kwalificatie van Manager te halen, dat het u dan ook lukt in 1 jaar. Als u met uzelf afspreekt dat u de kwalificatie van Manager binnen 3 maanden haalt, dan haalt u het binnen 3 maanden. De vraag die u moet stellen is hoe graag wilt u uw doelen bereiken en hoeveel werk wilt u erin steken om ze te bereiken?


Dit heet ook: uzelf motiveren aan de hand van een deadline. Ik heb veel FBO’s van over de hele wereld leren kennen en ben ik altijd gefascineerd door hun verhalen. Wat maakt ze zo succesvol? Wat maakt ze uniek? Er is één exemplarisch verhaal, van een FBO, die mijn interesse in de theorie over Parkinson’s Law” heeft gewekt.


Op het moment dat deze jonge moeder de opportunity tegenkwam wist ze direct dat ze maar een korte periode de tijd zou hebben om te bewijzen dat het zou werken. Dagelijks werd ze eraan herinnerd dat ze een uitweg zocht uit het huidige leven wat ze met haar familie leidde.


Door de constante pijn die haar gezin dagelijks voelde wijdde zij zich compleet aan het laten slagen van deze business. Dit wilde zij in een paar weken voor elkaar krijgen. Behalve haar toewijding aan dit korte tijdsbestek, zat er ook noodzaak en de hoop dat Forever haar reddende engel zou zijn aan vast. Ze gaf zichzelf 6 weken de tijd. Wist u dat dit ook precies de tijd was die ze nodig had om de kwalificatie van Manager te behalen? Met hetzelfde principe heeft ze binnen een paar jaar een gewilde plaats binnen het Global Leadership Team verdiend. Het heeft haar leven compleet veranderd.  


Haar drijfveer kwam volledig voort uit urgentie. Dit wordt gedefinieerd als een belangrijke zaak die een snelle actie vereist. Denk er eens aan hoe snel u een tweede inkomen kun opbouwen als u stopt met uw huidige kantoorbaan, een nieuwe auto kunt kopen waar u op kunt vertrouwen of dat u het kunt veroorloven om uw kinderen goed onderwijs te geven.


Bent u er klaar voor om grote stappen met uw business te maken? Raak gemotiveerd en stel uzelf een deadline en creëer de urgentie die nodig is om uw dromen waar te maken. 


Forever Yours,
Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Gerelateerde Producten