Изправяме се заедно

Както знаете, миналата година се замислихме как можем още по-активно да изразим благодарността си. Бяхме организирали второто си успешно Глобално рали, на което в сътрудничество с „Да се изправим срещу глада“ опаковахме храна за хора в нужда по целия свят и се чувствахме въодушевени, но не бяхме сигурни каква да бъде следващата ни стъпка.

Идеята ме осени през декември – да си поставим значимата цел да опаковаме един милион порции през 2017 г. и да отправим предизвикателство към вас – собствениците на Форевър бизнес по целия свят, да се включите! С радост искам да ви съобщя, че през юли осъществихме целта си! Със събития за опаковане на храна в САЩ, Азия, Европа, Африка и на Глобалното рали в Дубай успяхме да постигнем това, което в началото на годината ни се струваше почти невъзможно – за малко повече от половината предвидено време.

Един милион порции храна за малко повече от шест месеца, не е ли удивително?

Частица от мен съжалява, че не си поставихме по-висока цел!

Но бизнесът винаги е бил част от живота ми и знам, че е важно човек да е доволен от постигнатото и да празнува успехите си. Но празнуването изобщо не означава, че забавяме темпото. Ако познавате Рекс, знаете, че той от години е изхвърлил израза „забавям темпото“ от речника на Форевър!

Екипът ми казва, че през следващите месеци са планирани още поне дузина събития за опаковане на храна. Те ще добавят стотици хиляди порции към вече невероятната ни обща сума. Впечатляващо! Как само помагате всички вие за облекчаването на живота на толкова много хора!

Ако още не сте имали възможност да участвате в опаковане на храна за „Да се изправим срещу глада“, свържете се с офиса в страната си и разберете как можете да се включите. Мисълта, че следващият човек, който ще се докосне до току-що опакованата от вас храна, ще е този, който има най-голяма нужда от нея, е много въздействаща. Поредната причина да изпитваме Форевър гордост (#ForеverProud).

Искам да отправя предизвикателство към всеки един от вас да използвате успешното ни партньорство с „Да се изправим срещу глада“, за да се замислите хубаво за целите, които си поставяте. Ако се устремите към ясна цел, в конкретна посока, и систематично работите за приближаване към нея, резултатите ще ви изумят. Често дори малката промяна, стига да сте съсредоточени, ще ви донесе наистина много.

Невероятно съм горд да бъда част от компания, от глобално семейство, което може непосредствено да помогне на толкова много хора, само като си постави цел и работи задружно за постигането ѝ. Как мислите, имаме ли смелостта да увеличим набелязаното за 2017-а до милион и половина порции храна?

Не спирайте да се усмихвате,

Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Свързани продукти