Όλοι μαζί Μπορούμε

Όπως γνωρίζετε, πέρυσι ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για να προσφέρουμε. Είχαμε το δεύτερο επιτυχημένο Rally με το Rise Against Hunger για να ετοιμάσουμε πακέτα γευμάτων για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο και ήμασταν ενεργοί, αλλά όχι και πολύ σίγουροι για το ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα.


 


Όμως τον Δεκέμβρη, μου ήρθε η ιδέα. Θα θέταμε έναν συγκεκριμένο στόχο – να προετοιμάσουμε 1.000.000 γεύματα μέσα στο 2017 – και προκαλέσαμε εσάς, τους FBO μας από όλο τον κόσμο, να συμμετέχετε. Είμαι πολύ ευτυχής που μπορώ να σας πω ότι μέχρι τη στιγμή που θα διαβάζετε αυτό θα έχουμε φτάσει τον στόχο μας. Πακετάροντας γεύματα σε διοργανώσεις στις Η.Π.Α., σε όλη την Ασία, στην Ευρώπη, στην Αφρική και στο Global Rally στο Dubai, καταφέραμε αυτό που φαινόταν σχεδόν αδύνατον στην αρχή της χρονιάς – σχεδόν στα μισά της χρονιάς.


 


Ένα εκατομμύριο γεύματα σε μόλις 6 μήνες, δεν είναι σπουδαίο;


 


Ένα κομμάτι του εαυτού μου ευχήθηκε να είχαμε θέσει έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο! Όμως έχοντας περάσει όλη μου τη ζωή στην επιχείρηση ξέρω ότι είναι σημαντικό να είμαστε χαρούμενοι με ότι έχουμε καταφέρει και να “γιορτάζουμε τις νίκες μας”.


Το να γιορτάζουμε δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Αν έχετε μάθει κάτι για τον Rex, θα ξέρετε ότι έχει διαγράψει από το λεξιλόγιο της Forever το “εφησυχάζω” εδώ και χρόνια!


Η ομάδα μου λέει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δώδεκα events που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες. Αυτό θα προσθέσει χιλιάδες ακόμα γεύματα στο ήδη απίστευτο σύνολο. Ουαου! Πόσο σημαντική διαφορά κάνετε όλοι εσείς στις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων!


Αν μέχρι τώρα δεν είχατε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην προετοιμασία γευμάτων για το Rise Against Hunger, επικοινωνήστε με το τοπικό σας γραφείο και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς. Έχει ένα καταπληκτικό αντίκτυπο το να ξέρεις ότι το επόμενο άτομο που θα αγγίξει το γεύμα που μόλις έχεις πακετάρει θα είναι κάποιος που το έχει απόλυτη ανάγκη.


Ακόμα ένας λόγος για να είμαστε υπερήφανοι (#ForeverProud).


Θα ήθελα να προκαλέσω τον κάθε έναν από εσάς να χρησιμοποιήσετε την επιτυχία με το Rise Against Hunger για να σκεφτείτε σοβαρά σχετικά με τους στόχους που θέτετε. Όταν βάζετε στον εαυτό σας ένα στόχο, ένα σκοπό, μια κατεύθυνση και εργάζεστε συνεχώς προς αυτή, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Κάποιες φορές, ακόμα και αν αλλάξεις λιγάκι, με ένα ξεκάθαρο στόχο, μπορείς να επιτύχεις πολλά.


Είμαι απίστευτα υπερήφανος που είμαι κομμάτι μιας εταιρείας που ανήκει σε μια παγκόσμια οικογένεια, που επηρεάζει άμεσα τόσους πολλούς με το να θέτει έναν στόχο και να δουλεύουν όλοι μαζί για να τον πετύχουν. Τι πιστεύετε, μπορούμε να είμαστε τόσο τολμηροί όσο να αυξήσουμε τον στόχο στο 1.5 εκατομμύριο το 2017;


Συνεχίστε να χαμογελάτε. 
Gregg Maughan
President, Forever Living Products

Related Products