Samen stijgen we naar grote hoogten

Zoals u weet hebben we vorig jaar nagedacht over hoe we meer kunnen doen om terug te geven. We hadden net onze tweede succesvolle Rally met Rise Against Hunger afgerond om maaltijden in te pakken voor mensen van over de hele wereld die het nodig hebben. We zaten vol energie, maar wisten nog niet zeker wat de volgende stap zou zijn.  


In december 2016 kwam ik er ineens op. We zouden een significant doel stellen – het inpakken van 1 Miljoen Maaltijden in 2017 – en zoveel mogelijk FBO’s van over de hele wereld zouden hier hun steentje aan bij kunnen dragen. Ik ben zeer tevreden dat ik u kan meedelen dat wij in midden juli dit doel gaan bereiken. Op het moment dat een aantal van jullie dit lezen zullen we dit doel zelfs al bereikt hebben. Met maaltijd inpak evenementen in de Verenigde Staten, Azië, Europa, Afrika en de Global Rally in Dubai, hebben we in iets meer dan de helft van de tijd bereikt wat aan het begin van het jaar op het eerste gezicht onmogelijk leek. 


1 miljoen maaltijden in iets meer dan 6 maanden. Is dat niet wonderbaarlijk?


Een deel van mij wenst dat we een groter doel hadden gesteld!


Maar ik heb mijn hele leven al met zakendoen te maken gehad en weet dat het belangrijk is om blij te zijn met wat je hebt bereikt en “de overwinningen viert”. Het vieren van deze overwinning betekent niet dat we gaan stoppen. Als u Rex een beetje kent weet u dat hij het woord “stoppen” al jaren geleden uit de Forever vocabulaire heeft verwijderd! 


Het team vertelt mij dat er in ieder geval al een dozijn evenementen staan gepland voor de komende maanden. Deze zullen duizenden maaltijden toevoegen aan het al ongelooflijke behaalde doel!  


Wow! Wat een significant verschil maken jullie in het leven van zoveel anderen! 


Als u nog geen kans heeft gehad om maaltijden in te pakken voor Rise Against Hunger, neem dan contact op met het hoofdkantoor van uw land en zorg ervoor dat u hierbij betrokken raakt. 


Er is iets wonderbaarlijks aan het gegeven dat de volgende persoon die de maaltijd aanraakt, die u net heeft ingepakt, de persoon zal zijn die dit het meest nodig heeft. 


Nóg een reden om #ForeverProud te zijn. 


Ik wil elk van jullie uitdagen om ons succes met Rise Against Hunger te gebruiken om na te denken over het stellen van uw doelen. Als u uzelf een doel, een richting geeft en hier constant naar toewerkt zult u versteld staan over de resultaten die u bereikt. Vaak kunt u al met kleine veranderingen, in combinatie met een duidelijke focus al veel bereiken. 


Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van een bedrijf, een internationale familie, die impact heeft over zoveel mensen van over de hele wereld en die samenwerken om dit te bereiken. 


Wat denken jullie, kunnen we zo dapper zijn en ons doel verhogen naar 1,5 miljoen maaltijden in 2017? 


Keep Smiling,

Gregg Maughan
President, Forever Living Products

Gerelateerde Producten