Szabadítsd fel az érzékek erejét!

Sokan nem tudják, hogy az illóolajok már több ezer éve léteznek. Valójában a legősibb és leghatásosabb anyagok a földön.

Az ókori civilizációk, egészen Rómától Kínáig, már használták az illóolajokat parfümökben és az ősi gyógyszerekben. Gyakran spirituális és rituális célokra is használták. Az egyiptomi templomok falán található hieroglifákon is fellelhetőek az olaj receptek és Tutan-hamon sírjánál néhány épségben megmaradt olajra bukkantak alabástrom korsókban. Idővel az illóolajok ősi felhasználási módjai csakhogy nem feledésbe merültek. Csak a XX. század elején kezdtek el vele újra foglalkozni. Manapság, a modern tudósok még csak most kezdik feltárni az illóolajok számtalan előnyét. Az illóolajok koncentrált, aromás folyadékok, amelyet desztillációval vonnak ki a virágokból, levelekből, gyökerekből, gyógynövényekből, cserjékből és fákból. Minden olaj egyedi és sajátos hatóanyagokat és összetevőket tartalmaz. A kutatók folyamatosan próbálják megérteni az illóolajok működési mechanizmusát. Az aktív összetevők fontos elemei az illóolajoknak és számtalan dolog befolyásolhatja hatékonyságukat. Ilyen például: melyik növényi részből állították elő, az olaj kondíciója, földrajzi tényezők, éghajlat, tengerszint feletti magasság, aratási időszak, trágyázás, lepárlás. A Forever Living csapata körbeutazta a világot tudósok, farmerek és botanikusok csoportjával, hogy megtalálja és feldolgozza a természet legtisztább összetevőit. A Forever illóolajok összetevőit tudatos gondossággal válogatták össze és termesztették. A termőtalaj ásványi anyag tartalma, az éghajlat, a fekvés és a fenntarthatóság mind-mind szempontok voltak a növények, gyümölcsök és gyógynövények lelőhelyének kiválasztásánál.
A betakarítás után az illóolajokat ezekből a gondosan válogatott termésekből vonták ki, lepárlás és hideg prés alkalmazásával. Minden egyes illóolajat a növények speciális részéiből vontak ki, mint például a virág, gyümölcs, magvak, levelek, kéreg és a gyökér. A különböző illóolajoknál eltérő növényi részeket és lepárlási technikát alkalmaztak. A végeredmény a természet legtisztább növényi esszenciája, nektek termesztve a jobb közérzetért és szebb kinézetért.
Hogy megbizonyosodjanak a minőségről, minden egyes olaj ellenőrzésen megy keresztül. Több éves tapasztalattal rendelkező csapat dolgozik a termesztésen és előállításon, minden egyes növényt megvizsgálnak az aratás során, a desztillálásnál, és különböző teszteket végeznek, hogy megbizonyosodjanak az olaj minőségéről. Ráadásul a laboratóriumi vizsgálat során gáz kromatográfiát végeznek spektrométerrel. Ezek az előírt műveletek biztosítják, hogy mindig a Forever által megkövetelt magas minőségű végterméket állítsuk elő. A Forever Living Products a kezedbe adja a természet erejét. Tapasztald meg a természet legősibb erejét az illóolajokban! A Forever egy új erőforrást ad számunkra, ami majdnem elveszett…. fedezd fel te is a Forever illóolajokat és rendeld meg ma valamelyiket, vagy a tri-packet!

Kapcsolódó termékek