Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι τα αιθέρια έλαια είναι διαδεδομένα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα θεωρούνται οι παλαιότερες και πιο ισχυρές ουσίες στον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι τα αιθέρια έλαια είναι διαδεδομένα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα θεωρούνται οι παλαιότερες και πιο ισχυρές ουσίες στον κόσμο.
Αρχαίοι πολιτισμοί από τον ρωμαϊκό μέχρι τον κινεζικό χρησιμοποιούσαν τα αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία και στην ιατρική. Επίσης αποτελούσαν μέρος των θρησκευτικών τους παραδόσεων και τελετών. Ιερογλυφικά με συνταγές για μείγματα αιθέριων ελαίων έχουν βρεθεί σε Αιγυπτιακούς ναούς και μάλιστα κάποια καλά διατηρημένα έλαια βρέθηκαν σε αλαβάστρινα βάζα σε τύμβο του Βασιλιά Tut.
Με το πέρασμα των χρόνων οι περισσότερες παραδοσιακές χρήσεις των αιθέριων ελαίων ξεχάστηκαν. Μόλις στις αρχές του 20ο αιώνα αρχίζουν και πάλι να τα ανακαλύπτουν. Σήμερα, νέοι επιστήμονες ξεκινούν να αποκαλύπτουν τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό.
Τα αιθέρια έλαια είναι υψηλής συγκέντρωσης αρωματικά έλαια τα οποία αποστάζονται από άνθη, φύλλα, ρίζες, βότανα, θάμνους και δέντρα. Κάθε μοναδικό έλαιο περιέχει ενεργά συστατικά με διαφορετικές ιδιότητες και ευεργετικά αποτελέσματα.
Οι νέες καινοτομίες και η έρευνα μας βοηθάει να κατανοήσουμε το πώς λειτουργούν. Πολλές έρευνες υποδεικνύουν τον τρόπο που η αίσθηση της όσφρησης έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Οι οσφρητικοί υποδοχείς του εγκεφάλου, κύτταρα που εντοπίζονται πίσω από τη ρινική κοιλότητα, συνδέονται άμεσα με το λιμπικό (ή μεταιχμιακό σύστημα) του εγκεφάλου. Οι υποδοχείς αποστέλλουν σήματα στον εγκέφαλο για να ελέγξουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Επικοινωνώντας άμεσα με τα συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου, τα αιθέρια έλαια μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική υγεία μας. Για παράδειγμα οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η λεβάντα κινητοποιεί τη δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων και προάγει τη χαλάρωση.
Κάθε μεμονωμένο έλαιο περιέχει ένα ξεχωριστό μείγμα από ενεργά συστατικά που βοηθούν στην επικοινωνία του εγκεφάλου με το σώμα με θεαματικά αποτελέσματα.
Τα ενεργά συστατικά είναι κρίσιμα σε κάθε έλαιο και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί από αυτούς είναι οι εξής: Το τμήμα του φυτού από το οποίο αποστάζεται το έλαιο, η κατάσταση του εδάφους, οι γεωγραφικές συνθήκες, οι κλιματολογικές συνθήκες, η εποχή της συγκομιδής, το λίπασμα και η διαδικασία απόσταξης.
Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα σε κάθε προϊόν, σε κάθε παρτίδα αιθέριων ελαίων διενεργείται εκτεταμένος έλεγχος. Προσεκτικά επιλεγμένες ομάδες με εμπειρία χρόνων στην ανάπτυξη, καλλιέργεια και παρασκευή αιθέριων ελαίων αξιολογούν το κάθε έλαιο με οργανοληπτική εξέταση και άλλους ελέγχους φυσικών χαρακτηριστικών. Αναλύσεις διενεργούνται στο εργαστήριο, χρησιμοποιώντας αεριοχρωματογραφία μαζί με φασματογράφο μάζας για να αξιολογήσει τα ενεργά συστατικά του ελαίου. Οι συγκεκριμένες καθορισμένες διαδικασίες διασφαλίζουν ότι κάθε παρτίδα αιθέριου ελαίου ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ποιότητας και δραστικότητας που απαιτεί η Forever.
Η Forever φέρνει σε εσάς τη δύναμη της φύσης στα χέρια σας. Ξυπνήστε τις αισθήσεις φυσικά και τονώστε τον οργανισμό σας με τα αιθέρια έλαια της Forever και επωφεληθείτε από τα πιο δυνατά συστατικά της φύσης!

Related Products