ELIBEREAZA PUTEREA SIMTURILOR

Foarte multi oameni nu realizeaza ca uleiurile esentiale au fost in jurul nostru de mii de ani. De fapt ele sunt cunoscute drept cele ai vechi si puternice substante pe planeta.

Din Roma pana in China, civilizatiile stravechi utilizau uleiurile esentiale pentru parfumuri si medicamente. Erau, de asemenea, folosite si in scopuri spirituale, pentru realizarea diverselor ritualuri. Hieroglife ce contin retete de amestecuri de uleiuri esentiale au fost descoperite pe zidurile templelor Egiptene, iar cateva mostre de uleiuri, foarte bine conservate, au fost gasite in recipiente de alabastru in mormantului Regelui Tut.
Odata cu trecerea timpului, multe dintre utilizarile traditionale ale uleiurilor au fost uitate. Abia in secolul XX, oamenii au reinceput sa le redescopere. Astazi, oamenii de stiinta sunt la inceput de drum in descoperirea numeroaselor beneficii pe care uleiurile le ofera.
Uleiurile esentiale sunt lichide aromate, concentrate, extrase prin distilare din flori, frunze si radacini ale plantelor, ierburi, muguri si copaci. Fiecare ulei contine un mix unic de ingrediente active. Fiecare ulei essential are propriile sale proprietati terapeutice.
Cercetarea moderna abia de acum incepe sa inteleaga cum functioneaza cu adevarat uleiurile esentiale. Mai multe studii cerceteaza rolul pe care simtul mirosului il are. Receptorii “mirosului” sunt localizati in spatele foselor nazale (cunoscuti drept sistemul olfactiv) si sunt conectati direct la sistemul limbic din creier. Receptorii semnalizeaza direct catre creier pentru a controla nivelul neurotransmitatorilorr precum serotonina si dopamina. Prin comunicarea directa cu creierul, uleiurile esentiale pot influenta starile noastre emotionale si fizice. De exemplu, oamenii de stiinta cred ca lavanda stimuleaza in creier activitatea celulelor care controleaza relaxarea.
Fiecare ulei esential contine propriul sau mix, unic, de ingrediente active care faciliteaza comunicarea dintre creier si corp pentru obtinerea unor efecte benefice. Componentele active sunt parti cruciale ale uleiului si pot fi afectate de un numar foarte mare de factori. Printre acestia, se numara: partea/partile din planta din care este obtinut uleiul, starea solului, zona geografica, climatul, altitudinea, perioada de recoltare, fertilizatorii si procesul de distilare.
Forever Living Products a lucrat impreuna cu o echipa complexa de cercetatori, fermieri, aromaterapeuti si botanisti si a calatorit in intreaga lume pentru a gasi si furniza cele mai pure ingrediente din natura, special pentru tine.
Forever™ Essential Oils sunt selectate, recoltate si produse urmarind cea mai inalta calitate. Continutul mineral, clima si sustenabilitatea sunt toate luate in considerare atunci cand alegem o locatie pentru recoltarea plantelor folosite pentru obtinerea Forever™ Essential Oils. Dupa recoltare, uleiurile esentiale sunt extrase din recolta aleasa cu grija, in principal utilizand distilarea la aburi si presarea la rece. Partea de planta selectata si tehnica de extragere a uleiurilor sunt unice in cazul fiecarui tip de ulei essential.
Pentru a ne asigura de calitatea produselor noastre, fiecare lot de ulei esential trece printr-o evaluare foarte riguroasa. Echipe alese cu grija, formate din oameni care au ani de experienta in cresterea, cultivarea si productia de uleiuri esentiale evalueaza fiecare ulei prin verificare organoleptica, precum si prin alte teste prin care se urmaresc caracteristicile fizice ale acestora. O analiza speciala de laborator - cromatografie de gaze si spectrometrie de masa - este, de asemenea, utilizata pentru a evalua fiecare component chimic al uleiurilor. Toate aceste procese ofera siguranta ca fiecare lot de uleiuri esentiale se ridica la inaltimea standardului de calitate si eficacitate pretins de Forever.
Forever Living Product aduce puterea naturii direct in palma ta. Trage in piept revigorarea naturala oferita de Forever Essential Oils si bucura-te de cateva dintre cele mai vechi si puternice substante de pe planeta. Forever da viata unei practici ce era considerata aproape pierduta… descopera singur beneficiile Forever™ Essential Oils, comandand propriul tau pachet Bundle sau Tri Pak !

Related Products