ONTDEK DE KRACHT VAN UW ZINTUIGEN

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat etherische oliën al duizenden jaren worden gebruikt. Ze worden zelfs gerekend tot één van de oudste en meest krachtige stoffen op aarde. Oude beschavingen van Rome tot China gebruikten ze in parfums en oude medicijnen. Zij werden zelfs gebruikt voor spirituele en rituele doeleinden. Recepten voor etherische oliën zijn geschreven in hiërogliefen op de muren van Egyptische tempels en goed bewaarde oliën zijn gevonden in albasten potten in King Tut’s tombe. Met de jaren zijn de meest traditionele toepassingen van etherische oliën vergeten. In het begin van de 20e eeuw begonnen mensen etherische oliën opnieuw te ontdekken. Vandaag de dag beginnen moderne wetenschappers de ontelbare voordelen van etherische oliën opnieuw te ontdekken. Etherische oliën zijn geconcentreerde vloeistoffen die worden geëxtraheerd van de distillatie van bloemen, bladeren en wortels van kruiden, struiken en bomen.   


Elke unieke olie bevat zijn eigen mix van actieve ingrediënten,. Modern onderzoek begint nu pas de werking van etherische oliën te begrijpen. Bepaalde studies hebben onderzocht welke rol onze reukzin speelt. De receptoren die zich achterin de neus bevinden, zijn direct verbonden met het limbisch systeem in de hersenen. Deze receptoren sturen een signaal naar de hersenen om de niveaus/gehaltes van neurotransmitters zoals serotonine en dopamine te controleren. Doordat etherische oliën direct met deze delen van de hersenen kunnen communiceren kunnen etherische oliën mogelijk de, emotionele en mentale gezondheid beïnvloeden. Bijvoorbeeld, wetenschappers geloven dat lavendel hersenenactiviteit stimuleert die ontspanning bevordert. Elke unieke olie bevat zijn eigen mix van actieve ingrediënten die bepaalde positieve effecten kan creëren. De actieve bestanddelen zijn belangrijke kenmerken van de olie en kan worden beïnvloed door een aantal factoren zoals: delen van de plant waar de olie mee is geproduceerd, de staat van de grond, geografische regio, klimaat, hoogte, oogst seizoen, mest en destillatieproces. Forever Living Products heeft samengewerkt met een team van vooraanstaande wetenschappers, boeren en botanisten en zijn de wereld over gereisd om in de natuur de bron te vinden van de meest pure botanische elementen. Forever Essential Oils zijn geselecteerd, geoogst en geproduceerd met de hoogste kwaliteit in gedachten. De hoeveelheid mineralen, klimaat en duurzaamheid worden allemaal tegen elkaar afgewogen wanneer er een locatie wordt gekozen waarvan de planten Forever Essential Oils worden. Na het oogsten worden Forever Essential Oils geëxtraheerd van bewust uitgekozen gewassen waarbij primair gebruik wordt gemaakt van stoom destillatie en een koude persing.  


De geselecteerde portie van de plant en gebruikte extractie technieken zijn uniek voor elke soort Essential Oils. Om de kwaliteit van elk product te verzekeren ondergaat elke partij van de Essential Oils een grondige evaluatie. Teams die al jaren ervaring hebben met het groeien, cultiveren en produceren van deze oliën onderzoeken elke plant vlak voor de oogst en gedurende het destillatie proces. Onze verfijnde processen helpen verzekeren dat elke partij Forever Essential Oils de kwaliteit en potentie hebben die van Forever wordt verwacht. Forever Living Products geeft u de kracht van de natuur in de palm van uw hand. Adem de natuurlijke revitalisatie van Forever Essential Oils in en doe uw voordeel met een paar van de oudste en meest krachtige stoffen ter wereld. Forever geeft een nieuwe vitaliteit aan een praktijk die bijna verloren was gegaan…


Ontdek de voordelen van Forever Essential Oils en bestel uw bundel of tri-pack vandaag nog! 


 

Gerelateerde Producten