Какво представляват Мениджърите ОРЕЛ

След броени дни няколко хиляди собственици на Форевър бизнес ще махат към барселонския бряг от палубата на круизния кораб „Freedom of the Seas“, поели през Средиземно море. Това е една от наградите за Мениджърите ОРЕЛ и макар да е съществена част от програмата за стимулиране, има и още нещо, което май не сме споменавали достатъчно често – какво означава да си ОРЕЛ.

Признанието е важно, но още по-съществени са характеристиките, които определят типа собственик на Форевър бизнес, който Мениджърът ОРЕЛ представлява. Следните четири особености не са единствените черти на истинския лидер, но са няколко от най-изразените и най-типичните за успяващите.

Вяра

Да вярваш в себе си, в продуктите, в бизнеса и в самото пътешествие е не само основна съставка на отличния Форевър лидер, но е и магичното умение, поддържащо ОРЛИТЕ винаги положителни и неуморими. Когато ОРЕЛЪТ вярва истински, той може да постигне всичко, защото вярата и желанието са половината от тайната на успеха. Нищо не може да разколебае лидер с крепка вяра.

Отговорност

Ако попитате Мениджъра ОРЕЛ какво иска да постигне следващия месец, може да ви каже, че иска да увеличи продажбите си с 15%. Когато след месец отново говорите със същия ОРЕЛ, можете да се обзаложите, че е постигнал набелязаното и е готов да разкаже как го е направил. Да си ОРЕЛ отчасти означава, че си готов да направиш всичко необходимо, за да постигнеш целта си.

Общуване

Може би си мислите, че общуването е една от най-явните характеристики на мрежовика, но ще се изненадате колко много собственици на Форевър бизнес не разбират истински какво включва то. Лидерите са виртуози в комуникацията и я използват, за да насърчават другите да осъществяват замисъла си, като им предлагат напътствия, мотивация и целеустременост. Общуването е и вербално, и невербално. То включва умението да предаваш положителни новини и да поощряваш, но и да можеш да критикуваш конструктивно и да се справяш с негативни реакции.

Последователност

Може би една от най-важните черти на лидера е неговата последователност и постоянство. Ако винаги и непоколебимо се придържаш към едни и същи принципи, значи си се превърнал в непотопим кораб. Независимо колко бурно е морето, твоят плавателен съд никога няма да ти изневери. Последователността се гради с възпитаване на правилните навици и когато не забравяме към какво се стремим. ОРЛИТЕ са въплъщение на последователността, защото изграждат бизнес, който носи успех не само лично на тях, но и помагат на другите да вървят нагоре. За да го постигат, те трябва да умеят да обучават, наставляват и направляват сътрудниците си по пътя им нагоре.

Квалификацията за Мениджър ОРЕЛ 2018 е отворена до 30 април 2018 г. Приемате ли предизвикателството? Говорете с ОРЛИТЕ и ги разпитайте как са постигнали успехите си, открийте какво е необходимо, за да се наредиш сред тези лидери. И не забравяйте да следите събитията на тазгодишната среща на Мениджърите ОРЕЛ чрез социалните мрежи и хаштага #EMR17. Бързо ще разберете защо не бива да пропускате шанса да станете част от елита на Форевър.


Не спирайте да се усмихвате,


Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс