FLP360 újdonságok

A Forever mindig arra törekszik, hogy a legújabb technológiát biztosítsa számodra, amellyel segít az  üzleted növekedésében, és vele a fejlődésedet is nyomon követheted. Nagyon keményen dolgoztunk az FLP360 fejlesztésén, hogy folyamatosan kézben tarthasd, és bármikor, bárhonnan figyelemmel kísérhesd az üzleted működését.


Mobilalkalmazás 

Az FLP360 egyik legjobb funkciója az, hogy “magaddal viheted az üzletedet” a mobilalkalmazás segítségével, amely letölthető az iTunes-on és a Google Play Store-on keresztül. Nagy örömmel jelentjük be, hogy az FLP360 mobilalkalmazás legfrissebb fejlesztésével lehetővé válik, hogy bármikor 360 fokos rálátásod legyen az üzletedre, és személyre szabott információkhoz juthass a legkényelmesebb módon.


Bejelentkezéskor két opció áll rendelkezésedre, most már az általad preferált nyelven tekintheted meg a tartalmat, és több mint 31 nyelv közül választhatsz. Bárhol is vagy a világon, bármilyen nyelven beszélsz, mindig tudhatod, hogy eljut hozzád az információ. Egyszerűen csak lépj a “Beállítások” menüpontra az FLP360 mobilalkalmazáson és válaszd ki a nyelvet!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a csapatod napról napra folyamatosan növekszik. Mostantól mindig tudni fogod, amikor valaki kitölti a honlapodon a “Kapcsolatfelvétel” űrlapot, mert azonnal értesítést kapsz ilyenkor. Ezeket az értesítéseket a “Beállítások” menüpontban tudod bekapcsolni, hogy információkat kapj arról, amikor új emberek kapcsolódnak a profilodhoz. Az FLP360 segítségével kapcsolatban maradhatsz az összes fogyasztóddal, az alsóvonaladdal, és biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő időben el tudod érni bármelyiküket. E-mail mesterOszd meg a legfrissebb híreket, emlékeztesd fogyasztóidat, mikor jött el a rendelés ideje, vagy küldj személyre szabott üzenetet jelöltjeidnek! Bármilyen üzenet mellett is döntesz, amelyet kommunikálni szeretnél a névjegyalbumban szereplőkkel, az email-mester segít, hogy célba érjen.

Küldj csoportos e-mailt a csapatodnak vagy kapcsolataidnak egy időben, egyszerre! Az e-mail-mesterrel naponta 250 e-mailt küldhetsz! Ezen felül számos sablon közül választhatsz, tester szabhatod az üzeneted, így mindegyik elküldött e-mailed megjelenése egyforma lesz. Globális üzletet építesz? Fordítsd le az FLP360 által támogatott sok nyelv közül az egyikre, így biztosítva, hogy az üzenetedet meghallják a csapattagjaid a világon mindenhol!Riportok 

Nem csak az alsóvonalbeli csapattagjaiddal való kommunikáció csúcsán állhatsz, de mélyebben is elmerülhetsz a Forever üzletükben. Könnyedén megtekintheted a riportokat, láthatod a kartonpontokat, aktivitásokat, és azt, milyen közel állnak munkatársaid egy-egy ösztönző teljesítéséhez. És még ennél is többet megtudhatsz!

Minden kimutatás, amelyet beállítasz, automatikusan generálódik és e-mailen keresztül kapod meg, így nyomon tudod követni a csapatod növekedését hónapról hónapra, vagy évről évre. Az adatokat táblázatban is megtekintheted. Ez segít abban, hogy új megközelítésben is láthasd az üzleted.

És ez még csak néhány funkció, ettől sokkal több mindent elérhetsz az FLP360-nal! Használd ki a benne rejlő erőt, hogy fellendítsd az üzletedet!  További részletek itt.

Kapcsolódó termékek