De nieuwste functies van FLP360

Forever streeft ernaar om u de nieuwste technologie in handen te geven, om u te helpen uw business uit te bouwen en uw voortgang bij te houden. Met FLP360 werken wij er hard aan om ervoor te zorgen dat alles wat u moet weten over uw business overal en altijd binnen handbereik is.

Mobiele App 


Eén van de beste functies van de FLP360 app is de mogelijkheid om uw business ook bij u te hebben wanneer u onderweg bent. Download de mobiele app, in de App Store en de Google Play Store. We zijn verheugd de laatste updates te kunnen presenteren van de FLP360 Mobiele App, waarmee u niet alleen alles wat uw business betreft meteen kunt overzien, maar ook eenvoudig informatie kunt vinden die op uw wensen is toegesneden.


Wanneer u inlogt, heeft u voortaan de optie om alle content in de taal van uw keuze te zien, waarbij u maar liefst uit meer dan 30 talen kunt kiezen! Waar ter wereld u ook bent en welke taal u ook spreekt, u kunt er altijd op vertrouwen dat de informatie u zal bereiken. U doet dit door gewoon naar ‘settings’te gaan op de mobiele FLP360 app en de taal aan te passen. 


Wij weten natuurlijk ook dat uw team elke dag verder groeit! Vanaf nu krijgt u dan ook telkens wanneer iemand op uw website het contactformulier invult een bericht via push meldingen. U kunt deze meldingen in uw settings activeren, zodat u steeds op de hoogte wordt gebracht als er nieuwe leads worden toegevoegd aan uw account. Door het vermogen dat FLP360 heeft om u contact te laten onderhouden met al uw klanten en mensen in uw downline, kunt u zich ervan verzekeren dat u al de juiste mensen steeds op de juiste tijd zult kunnen bereiken. 

Email Blaster


Deel uw laatste nieuwtjes, herinner uw klanten eraan wanneer het weer tijd is om een order te plaatsen of stuur een gepersonaliseerd berichtje naar uw prospects. Welk bericht u ook wilt doorgeven aan uw contacten, de Email Blaster helpt u om ze over te brengen.


Stuur bulk e-mails naar uw teamleden of aan al uw contacten in één keer. Met de E-mail Blaster kunt u tot wel 250 e-mails per dag versturen! Daarbij staan er talloze sjablonen tot uw beschikking waarmee u de inhoud en de look van uw e-mail kunt aanpassen van elk bericht dat u stuurt. Wilt u een Global Business opbouwen? Vertaal het dan in één van de vele talen die FLP360 ter beschikking stelt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bericht wordt gehoord door uw teamleden van over de hele wereld!
Rapporten op maat over uw business


U kunt niet alleen de communicatie met de teamleden in uw downline goed onderhouden, maar u kunt ook dieper in hun Forever business duiken. U kunt eenvoudig de custom reports inzien, waarmee u inzage heeft in case credits en activiteiten. U kunt ook zien hoe ver u nog af bent van het behalen van een incentive en nog veel meer!Elk rapport dat u opzet wordt automatisch gegenereerd en naar uw e-mail verzonden, zodat u de groei kunt volgen van uw uw hele team, maand na maand en jaar na jaar. U kunt ook data bekijken in overzichten die u helpen om uw business vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. 


Er is nog veel meer wat u kunt doen met FLP360. Loop alle mogelijkheden niet mis die u in staat stellen om met uw Bizz een flitsende start te laten maken! Voor meer informatie, klik HIER.

Gerelateerde Producten