Osvojite besplatan let na FGR20 u Sidneju!

Forever Global Rally se zaputio ka Sidneju u Australiji i sada vam pružamo šansu da osvojite besplatan let na naše do sada najlegendarnije okupljanje ikada! Kompanija Qantas Airlines je poslovni partner Forevera za #FGR20 i obezbedili su nam dve karte za jedan srećni par. 


Kako možete da ih osvojite? Na društvenim mrežama podelite zašto vi ili neko koga vi znate zaslužuje da ide na Global Rally. Rok je do 31. maja! Koristite hešteg #FGR20 i označite Forever Living Products stranicu (ForeverGlobalHQ) kao i Qantas i imaćete šansu da osvojite karte. Forever će objaviti imena pobednika u junu. 


„Partnerstvo Forevera i Qantasa je primer toga dokle mi idemo da bismo obezbedili da poslovni saradnici budu usluženi na visokom nivou od samog momenta kada započnu svoje putovanje ka našim događajima” kaže potpredsednik za komunikacije u Foreveru, Nik Vudvard-Šo. „U Foreveru, ponosni smo što smo sarađujemo sa ovom velikom svetskom kompanijom i verujemo da ćemo zajedno uspeti da prikažemo ‘Duh Australije’ hiljadama neverovatnih poslovnih saradnika Forevera”.


Uz ove besplatne karte, Qantas takođe omogućuje specijalni popust za svakog ko će prisustvovati Global Rally događaju 2020. 


Rally: duh Forevera


Global Rally je jedinstven događaj. Svake godine hiljade poslovnih saradnika Forevera iz preko 160 država pređu dalek put da bi uživali u vrhunskoj zabavi, obuci i inspiraciji. Ukoliko nikada do sad niste osetili energiju i uzbuđenje Global Rally događaja, 2020. bi mogla da bude godina za to!


Tim Forevera za svetske događaje radi žestoko da bi svaki naredni Rally bio još bolji. Tu predstavljamo nove proizvode, dovodimo eminentne govornike i na scenu izvodimo poslovne saradnike kako bi im uručili priznanja. Pored rezervacije putovanja, luksuznih smeštaja i obezbeđivanja ukusne hrane, planiranje ovakvog događaja uključuje još mnogo toga.


„Mi u Foreveru smo ponosni što pružamo jedinstvena iskustva našim poslovnim saradnicima”, kaže Nik. „Njihova posvećenost, trud i strast za našim proizvodima znači da zaslužuju najbolje podsticajne događaje. Uz ovo na umu, mi činimo mnogo da bismo ih nagradili. Svaki Forever svetski događaj se priprema oko 3 godine i uključuje stotine osoba, milione dolara ulaganja i pažnju na detalje tako da se svaki gost oseća cenjeno i posebno.


Global Rally nije samo događaj, povezivanje i obuka. Naš osnivač Reks Mon je uvek verovao da putovanja pomažu da se formiramo kao ljudi. Kada putujete u novi deo sveta i iskusite novu kulturu, to pomaže dubljem razumevanju šta znači biti deo ne samo svetske kompanije, već svetske porodice. 


Zamislite da ste okruženi hiljadama drugih poslovnih saradnika iz celog sveta. To je kulturološko iskustvo koje će vam proširiti ličnu perspektivu i učiniti vas boljim poslovnim saradnikom. 


Ne morate da pobedite ukoliko se kvalifikujete!


Naravno, najbolji način da se ode na Rally je kvalifikacija. Ukoliko vam je poznata osnovna struktura marketing plana, onda znate da je potrebno ad budete aktivni svakog meseca i da ostvarite bar 1500 bodova godišnje da biste se kvalifikovali za Global Rally. Kvalifikovanjem ćete dobiti: 


  • Plaćen put, hotelski smeštaj i obroke

  • Prisustvo svim događajima

  • Dan za aktivnosti

  • Džeparac 


Kada podelite, to je 125 bodova svakog meseca i 28,8 bodova sedmično. Kada ih podelite ovako, taj zadatak izgleda manje strašan, pogotovo kada uzmete u oobzir da je vaš posao da drugima pomognete da unaprede svoj život i da izgledaju i osećaju se bolje. Dostizanjem sedmičnih, mesečnih i godišnjih ciljeva lako je ostati aktivan i motivisan.


Ne može svako da osvoji karte za #FGR20, ali svako može da ih kupi  


Dođite na Global Rally u Sidneju kako god možete! Uvek bude dostupnih karata za one koji se nisu kvalifikovali, ali koji žele da iskuse najuzbudljiviji događaj godine. Karte se gotovo uvek rasprodaju brzo, budite spremni i nemojte propustiti šansu da kupite kartu 


Vidimo se u Sidneju 


Uživajte u svemu što Sidnej ima da pruži, od vrhunskih plaža do neverovatnih mesta, poput Sidnejske opere, muzeja ili vrhunske hrane. Iskusite to sve na Global Rally događaju 2020!

Povezani proizvodi