BEAUTY TIPS OM DE KOUDE WINTERDAGEN DOOR TE KOMEN

Nicoline Artursson, Forever Brand Ambassadeur, deelt haar tips met ons over wat te doen bij koud weer.


Ik hoop dat ieder van u zich goed voelt, uitgerust en klaar is voor een geweldig jaar. Ik heb er zin in!!! We staan op het punt om buitengewone dingen te doen en mogelijkheden te creëren waar we eerst alleen maar van droomden. En u, wat doet u om uw huid in conditie te houden als het buiten koud is? Doet u iets extra’s voor uw huid? Of minder dan u zou moeten? Misschien wilt u wel meer doen, maar weet u niet goed wat. Tijdens deze koude winterdagen willen we niet al te veel make-up gebruiken, om de huid niet te veel uit te drogen waardoor de huid dof en mat wordt. Het sleutelwoord is ‘hydrateren’! Eén van de fantastische eigenschappen van Forever’s make-up flawless by Sonya, is dat er aloë vera in zit, die een gunstige werking heeft op de huid.

Forever’s skincare bevat ook aloë vera. Dit fantastische ingrediënt helpt ons om het beste resultaat te behalen bij het aanbrengen van make-up. Rond de kerstdagen was ik in Äre, een prachtig winter resort in Zweden. De temperatuur lag onder nul en als ik ging skiën, was het vanwege de wind nog belangrijker om mijn huid goed te beschermen. Ik ontdekte toen dat deze combinatie van beauty producten perfect was om mijn huid te beschermen tegen de winterkou. Het neemt slechts zeven minuten in beslag!

Stap 1 Om mijn gezicht te ‘cleansen’ gebruikte ik Sonya Aloe Purifying Cleanser van de Sonya Skin Care Collection.
Tip: wat u ook kunt gebruiken is de Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator hiermee kunt u drie keer per week de dode huidcellen verwijderen.

Stap 2 Vervolgens gebruikte ik de Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, en wat ik er voor het verminderen van de fijne lijntjes aan toevoegde was Sonya Aloe Nourishing Serum, die ik echt geweldig vind. De geur is heerlijk en de huid voelt daarna zo prettig aan, echt fantastisch! De Moisturizing Cream zorgt er ook nog eens voor dat mijn huid de hele dag zacht aanvoelt en goed gehydrateerd blijft.

Stap 3 Als basis voor mijn make-up zocht ik iets wat makkelijk over de huid verdeelt en een natuurlijke uitstraling geeft. Ik gebruikte de aloe BB crème Sandy met factor 20. Het beschermt mijn huid met zijn UV beschermingsfactor en geeft ook een beetje kleur.

Stap 4 Wat ik er verder aan toevoegde was een beetje Delicate Finishing Powder (Dark)op mijn jukbeenderen om ze beter uit te laten komen en wat ‘Mia’ Briljant Blush op de bolling van mijn wangen, die hierdoor die rozige ‘winter pink’ kleur krijgen wat een frisse en gezonde look geeft.

Stap 5 Als laatste gebruikte ik de zwarte Precision Liquid Eyeliner direct op mijn onderste ooglid om een mooie diepte te creëren en de natuurlijke look compleet te maken. Ongelooflijk dat u dit allemaal in slechts zeven minuten kunt doen, niet? Tot de volgende keer, zorg goed voor uzelf en onthoud dat schoonheid in de eerste plaats van binnen komt!

Stay Flawless

Nicoline Artursson | Follow her on Instagram

Forever Brand Ambassadeur

Gerelateerde Producten