TÉLI SZÉPSÉGTIPPEK A HIDEG NAPOKRA!

A Forever márka nagykövete, Nicoline Artursson megosztja velünk téli szépségtippjeit a hideg napokra.

Remélem, mindannyian kipihentétek magatokat és készen álltok az új évre. Nagyon izgatott vagyok! Azon dolgozunk, hogy átlagon felüli dolgokat és lehetőségeket érjünk el, amikről eddig talán álmodni sem mertünk!

Hadd kérdezzek valamit! Ti hogyan gondoskodtok a bőrötökről, amikor nagyon hideg van odakint? Jobban, mint általában? Kevesebbet, mint kellene? Talán szeretnétek tudni, hogyan csinálhatnátok jobban, de nem vagytok benne biztosak hogyan?
Ezeken a hideg, téli napokon nem szeretünk túl sok sminket használni, ami kiszáríthatja a bőrünket és elnehezítheti azt. A téli bőrápolás kulcsa a hidratálás.

Az egyik fantasztikus dolog a flawless by Sonya, Forever sminkekben, hogy aloe verát tartalmaznak, ami megnyugtatja a bőrt. A Forever bőrápoló termékei ugyanezzel az összetevővel büszkélkedhetnek, hogy a legjobb eredményt érjük el, amikor felvisszük a sminket.

Karácsonykor egy csodálatos, Are nevezetű nyaralóhelyen voltam Svédországban. Mínuszok voltak odakint és amikor síeltem, a hideg szél miatt még fontosabb volt, hogy óvjam a bőrömet. Ezt a szépségtippet találtam ki, ami ebben a téli időszakban tökéletes. És csak 7 percbe telik.

Első lépés
Először is letisztítom az arcbőrömet a Sonya® Skin Care kollekciójában található Sonya® Aloe Purifying Cleanser termékkel. Tipp: Heti háromszor használhatod a Sonya® Aloe Deep-Cleansing bőrradírt, hogy leradírozd az elhalt bőrsejteket.

Második lépés
Felviszem a Sonya® Aloe Deep Moisturizing krémet, majd a Sonya® Aloe Nourishing szérumot, ami a kedvencem. Fantasztikus az illata és a textúrája! Továbbá a hidratáló krém egész nap nyugtatja és hidratálja a bőrömet.

Harmadik lépés
Sminkalapnak szerettem volna valamit, ami kiegyenlíti a bőröm felszínét és közben természetes is. Aloe BB crème Sandy SPF20 alapozó krémet választottam. Védi a bőrödet az UV sugaraktól és színt ad.

Negyedik lépés
Felvittem egy kis Delicate Finishing sötét púdert az arccsontomra és Brilliant Blush Mia pirosítót az orcámra, aminek igazán télies rózsaszín árnyalata van, és üde kinézetet kölcsönöz.

Ötödik lépés
Defining Eye Pencil szemceruzát használtam a szempillám tövébe, ami igéző tekintetet ad, mégis természetes.
És elhiszed, hogy ez mindössze 7 percig tartott? Vigyázzatok magatokra és ne felejtsétek, hogy a szépség belülről fakad!

Stay Flawless

Nicoline Artursson | Kövessétek Instagramon |

A Forever márka nagykövete

Kapcsolódó termékek