ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ STOP HUNGER NOW

Με στόχο να συσκευάσει περισσότερα από 300,000 γεύματα, το Forever Giving συνεργάζεται με τον οργανισμό Stop Hunger Now και την Forever Living Products για να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό φιλανθρωπικό γεγονός.

Με στόχο να συσκευάσει περισσότερα από 300,000 γεύματα, το Forever Giving συνεργάζεται με τον οργανισμό Stop Hunger Now και την Forever Living Products για να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό φιλανθρωπικό γεγονός. Πρώτα οι Νικητές 5K ξεκίνησαν με ενθουσιασμό να ετοιμάζουν τα γεύματα. Περισσότεροι από 13 τόνοι ρυζιού, 6 τόνοι σόγια, 1 τόνος λαχανικά και βιταμίνες και 2 τόνοι συσκευασίες – ήταν όντως πάρα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μια καλύτερη ομάδα για να μας βοηθήσει σε αυτόν τον σκοπό. Πρόθυμοι και ενθουσιώδεις προσδίδοντας ιδιαίτερη φροντίδα σε κάθε γεύμα που προετοίμαζαν. Αποτέλεσαν έμπνευση και για άλλους FBO που βοήθησαν και εκείνοι μέσα στην εβδομάδα. Η υποστήριξη ήταν καταπληκτική- πάνω από 1,200 εθελοντές βοήθησαν να επιτύχουμε αυτόν τον εξαιρετικό στόχο. Όσοι συμμετείχαν ήθελαν να κάνουν τη διαφορά και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό να αντικρίζουμε την οικογένεια της Forever να εργάζεται ομαδικά για έναν κοινό σκοπό, να σταματήσει η πείνα παγκοσμίως.
Κατά τη διάρκεια του Global Rally Show, ήμασταν σε θέση να παρουσιάσουμε το project Stop Hunger Now και μια επιταγή $95,000 δολαρίων για να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους παγκοσμίως. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε λάβει τόση πολλή υποστήριξη και είμαστε εντυπωσιασμένοι όταν σκεφτόμαστε ότι ένα από τα γεύματα που προετοιμάσαμε στο Global Rally θα βοηθήσει ένα πεινασμένο παιδί στην Καμπότζη ή μια οικογένεια που έχει ανάγκη στις Φιλιππίνες. Αυτό αποδεικνύει ότι όταν εργαζόμαστε ομαδικά μπορούμε να Κάνουμε τη Διαφορά!

Related Products