Fogjunk össze és állítsuk meg együtt az éhezést!

A Forever Giving és a Forever Living Products megszervezte az egyik legizgalmasabb jótékonysági eseményt, „Állítsuk meg az éhezést most” címmel, melynek célja, hogy 300 ezer ételcsomagot állítsanak össze az éhezők számára.

Szingapúrban az 5000cc minősültek hatalmas lelkesedéssel kezdték a csomagolást. Több mint 13 tonna rizs, 6 tonna szója, 1 tonna zöldség és vitamin és további 2 tonna alapanyag összecsomagolása hatalmas munka volt. Nem is választhattunk volna jobb csapatot a kezdéshez, mint az 5000cc minősülteket. Energikusak és igyekvők voltak, minden egyes csomagot a legnagyobb gondossággal állítottak össze. Sőt, még további Üzleti Partnereket is toboroztak és inspiráltak, hogy csatlakozzanak a csapathoz. Rengeteg segítséget kaptunk. Több mint 1200 önkéntes jelentkező jött és segített, hogy elérjük a kitűzött célt.

Mindenki, aki részt vett, meg szerette volna mutatni, hogy lehet más a világ, és igazán inspiráló volt látni a Forever Living családot együtt dolgozni azon, hogy megállítsuk az éhezést a világban.

Az Global Rally show alatt egy 95 ezer dolláros csekket adtunk át a „Stop Hunger Now” egyesületnek, hogy támogassuk egy nemes cél érdekében végzett munkájukat. Boldogok vagyunk, hogy ennyi támogatást kaptunk és csodálatos abba belegondolni, hogy ebben a pillanatban egy ételcsomag, amit a Global Rallyn állítottunk össze, éppen egy éhező kisgyermek kezében van Kambodzsában vagy egy éhező családnál a Fülöp-szigeteken. Ez is egy bizonyíték arra, ha összefogunk, és együtt dolgozunk, akkor igazán nagyszerű dolgokra vagyunk képesek!