ZAJEDNIČKIM SNAGAMA U BORBI PROTIV GLADI U SVETU

S ciljem da se pripremi blizu 300.000 obroka za osobe koje pate od gladi, Forever Giving se udružio sa organizacijom Stop Hunger Now i kompanijom Forever Living Products u pripremi našeg najznačajnijeg dobrotvornog događaja do sada.

S ciljem da se pripremi blizu 300.000 obroka za osobe koje pate od gladi, Forever Giving se udružio sa organizacijom Stop Hunger Now i kompanijom Forever Living Products u pripremi našeg najznačajnijeg dobrotvornog događaja do sada. Započeli smo sa kvalifikovanim članovima sa 5.000 CC koji su nam pomogli da puni elana započnemo žurku pakovanja obroka! Sa preko 13 tona pirinča, 6 tona soje, 1 tonom povrća i vitamina i još 2 tone materijala za pakovanje, mnogo je posla treblao obaviti! Odabrali smo najbolju moguću grupu da nam pomogne na samom početku. Bili su puni energije i dobre volje, vrlo pažljivo su pripremali svaki obrok. Čak su nam pomogli da regrutujemo i inspirišemo druge Forever poslovne saradnike da nam se pridruže u drugom delu sedmice. Podrška je bila neverovatna – preko 1.200 volontera se pridružilo i pomoglo nam da dostignemo naš cilj u pripremi obroka! Svi koji su učestvovali želeli su da učine dobro delo i bilo je istinski inspirativno videti našu Forever Living porodicu u zajedničkom naporu da se iskoreni glad u svetu!

Tokom Globalnog okupljanja imali smo priliku da organizaciji Stop Hunger Now uručimo ček na 95.000$ kako bismo im pomogli da nastave sa svojim neverovatnim radom širom sveta. Drago nam je što smo dobili toliko podrške i veoma smo srećni kada pomislimo da se nekim obrokom koji smo pripremili na Globalnom okupljanju sada možda hrani gladno dete u Kambodži ili izgladnela porodica na Filipinima. Ovo je samo dokaz da kada radimo zajendičkim snagama zaista možemo da donesemo promenu nabolje.