LUCRAND IMPREUNA PENTRU A ERADICAGLOBAL FOAMETEA

Cu un tel de a imacheta aproape 300,000 de pachete de alimente pentru cei infometati, Forever Giving a intrat in partneriat cu Stop Hunger Now si Forever Living Products pentru a crea cel mai impresionant eveniment caritabil pana acum.

Cu dorinta de a impacheta aproape 300,000 de pachete de alimente pentru cei infometati, Forever Giving a intrat in partneriat cu Stop Hunger Now si Forever Living Products pentru a crea cel mai impresionant eveniment caritabil pana acum. Am inceput cu calificatii la 5K, care ne-au ajutat sa lansam evenimentul incarcati de entuziasm. Cu peste 13 tone de orez, 6 tone de soia, 1 tona de legume si vitamine si alte 2 tone de material de impachetat, a fost foarte multa munca de realizat. Calificatii au fost incarcati cu energie, au impachetat cu grija fiecare pachet in parte ce a fost creat. Au ajutat chiar si la recrutarea si motivarea altor Forever Business Owners sa ni se alature in decursul saptamanii. Sprijinul a fost coplesitor – peste 1,200 de voluntari au venit sa particpe pentru a ne ajuta in a schimba vieti, a fost cu adevarat inspirant sa vezi familia noastra Forever Living lucrand impreuna pentru a eradica foametea la nivel global!
Pe parcursul Raliului Global am reusit sa prezentam catre Stop Hunger Now un cec de $95,000 USD, menit sa sprijine in continuare efortul lor incredibil, in jurul lumii. Suntem bucurosi ca am primit un sprijin atat de mare si foarte entuziasti sa constientizam ca acum, fiecare pachet alimentar, pregatit la Raliul Global, hraneste un copil in Cambodgia sau in Filipine. Este doar o dovada ca daca lucram immpreuna atunci putem cu adevarat sa aducem schimbare!