HOGYAN KÉSZÍTS SMINKET EDZÉSHEZ

A smink segít, hogy magabiztosabbnak érezd magad és abban, hogy készen állj a kihívásokra. De van egy hely, ahol a smink lehet egyszerre átok és áldás, ez pedig az edzőterem. Szabad sminkelni edzés előtt?

Nagyon sokan most egy utazáson veszünk részt: egészségesen és aktívan próbálunk élni. Én is éppen most fejeztem be a C9 programot és el kell, hogy mondjam, ez nem egy könnyű menet! De nagyon boldog vagyok, hogy megcsináltam és most már a következő, 60 napos F.I.T. étrend- és mozgásprogramra koncentrálok.

Szeretem az ilyen programokat, mert segítenek sokkal magabiztosabbnak és energikusabbnak lennem, pedig korábban különböző más dolgokról hittem azt, hogy segítenek abban, hogy jobban érezzük magunkat minden egyes nap. A smink is egy ilyen dolog, mert segít nekem, hogy nagyobb legyen az önbizalmam és készen álljak megbirkózni bármivel. De van egy hely, ahol a smink lehet egyszerre átok és áldás, ez pedig az edzőterem. Vajon sminkelhetek edzés előtt?

Smink: Igen vagy Nem?
Sokkal jobb tiszta és friss arccal edzeni, hogy elkerüljük a szennyeződések vagy a smink pórusokba jutását. Mindemellett persze, lehet, hogy nem érzed frissnek és magabiztosnak magad, amikor smink nélkül mész az edzőterembe, így a kozmetikumok mentsvárak lehetnek és úgy érezheted tőlük magad, mint egy harcos. Az edzőtermi smink kulcsa az egyensúly és a mérték.

Az aloé BB krém egy tökéletes alapozó, ami egy csapásra megoldja a problémáidat! Elfedi a bőrhibákat, a fáradtság apró jeleit, mégis természetesnek hat. Az aloé BB krémben az a legjobb, hogy gondoskodik a hidratáltságról és az egyensúlyról, azért, hogy segítsen a bőrnek minden körülmények között jól kinézni, ráadásul nagyon kellemes viselet.

Mindent egybe vetve, rövid idő alatt el tudsz készülni az edzés és más programjaid között is. Edzés után is szeretnél mindig frissnek, természetesnek és egészségesnek kinézni, de lehet, hogy nincs időd új sminket készíteni magadnak. A flawless by Sonya és az aloé BB krém segítségével emiatt soha nem kell aggódnod. Ezek a nagyszerű termékek egész nap friss hatást keltenek, tökéletesek még edzés közben is és segítenek, hogy előtte, alatta és utána is magabiztosnak érezhesd magad!

Tehát arra a kérdésre, hogy viselhetsz-e sminket edzés közben a válasz IGEN, egészen addig, amíg nem viszed túlzásba, de ami a legfontosabb, használj megfelelő sminket. A magabiztosság és a nagyszerű hozzáállás csodákat tud művel az átalakulásod során, szóval miért is ne használhatnál egy kis sminket is, hogy segítsen odaérni, ahova tartasz.

3 lépés a friss edzőtermi kinézethez :

1. A szokásos módon tisztítsd meg az arcodat és ne felejtkezz el a hidratálásról sem. Az Aloe Fleur De Jouvence® egy tökéletes választás erre.
2. Alapozónak használj aloe BB krémet. Azután használd a Concealer Duet korrektort, hogy elfedd az apróbb hibákat. 3. Szemeidet keretezd vízálló szempillaspirállal és máris indulásra készen állsz!