MACHIAJUL DE ANTRENAMENT

Pentru noi, doamnele, machiajul este un accesoriu mereu la indemana, care ne ajuta sa avem mai multa incredere in noi si sa fim pregatite pentru orice provocare. Exista insa un loc in care prezenta lui este uneori disputata, iar acela este sala de antrenament. Asa ca, este bine sau nu sa ne machiem inainte de a merge la sala?

Multi dintre noi sunt in acest moment intr-o calatorie in care fac alegeri sanatoase si sunt tot mai activi. Poate tocmai ai terminat programul Clean 9 sau ai inceput transformarea pe care ti-o doresti cu programul F.I.T. Stim ca in timpul unor astfel de programe te simt mai increzatoare si mai energica, asa ca ne-am gandit si la alte moduri prin care sa ne simtim mai bine in fiecare zi.

Machiajul este unul dintre lucrurile care ne fac sa avem mai multa incredere in noi si sa fim pregatite pentru orice provocare. xista insa un loc in care prezenta lui este uneori disputata, iar acela este sala de antrenament. Asa ca, este bine sau nu sa ne machiem inainte de a merge la sala?

Machiajul: Da sau Nu?

In timpul antrenamentului este intotdeauna bine sa ai un ten curat si proaspat ca sa eviti patrunderea impuritatilor sau a cosmeticelor in pori. Totusi, e posibil sa nu te simti tocmai proaspata si increzatoare atunci cand intri in sala de sport fara vreun retus, asa ca machiajul poate fi solutia salvatoare ca sa te simti ca un razboinic al antrenamentului. Secretul este sa apelezi la un machiaj de sala echilibrat si folosit cu moderatie.

Aloe BB crème este o fundatie fantastica ce iti poate rezolva problemele! Acopera imperfectiunile si orice semn de oboseala, in timp ce tenul arata natural. Partea cea mai buna a aloe BB crème este ca ofera hidratarea si echilibrul de care pielea ta are nevoie pentru a arata grozav oricand.

Mult prea des, te vei afla in situatia de a avea foarte putin timp la dispozitie intre sala si activitatile pe care ti le-ai propus. Dupa antrenament, vrei sa arati proaspata, naturala si in forma, dar e posibil sa nu ai timp sa-ti innoiesti machiajul. Cu fllawless by Sonya si aloe BB crème nu trebuie sa-ti faci niciodata griji. Aceste produse minunate iti vor oferi un look excelent pe tot parcursul zilei, se vor mentine si te vor ajuta sa te simti increzatoare inainte, in timpul si dupa antrenament!

In concluzie, raspunsul la intrebarea daca te poti machia la antrenament este DA, atata timp cat nu exagerezi si, cel mai important, cat folosesti produsele potrivite. Increderea si atitudinea pozitiva pot face minuni in calatoria ta fitness, asa ca de ce sa nu folosesti un machiaj subtil pentru a ajunge la ele?

3 Pasi pentru un look proaspat la sala:
1. Curata tenul in modul obisnuit si nu uita sa-l hidratezi. Aloe Fleur De Jouvence® este o alegere ideala.
2. Aplica aloe BB crème ca baza de machiaj. Apoi foloseste Concealer Duet sa acoperi orice imperfectiune.
3. Da contur ochilor cu o mascara rezistenta la apa si esti gata de anternament!