TUTORIAL: WORKOUT MAKE-UP

Make-up helpt om me zelfverzekerd te voelen en dat ik er klaar voor ben om alles aan te kunnen. Maar de sportschool is de enige plek waar make-up u kan helpen of juist kan tegenwerken. Dus is het goed om make-up tijdens uw training te dragen?

Veel van ons zijn op dit moment bezig met een transformatie, het maken van gezonde keuzes en meer sporten. Ik heb net C9 afgerond en ik moet eerlijk bekennen, dat is geen makkelijke taak! Ik ben zo blij dat ik het tot het einde heb volgehouden en nu pak ik door met het F.I.T. programma. Ik geniet van het volgen van deze programma’s, omdat ik mij daardoor meer zelfverzekerd en vol energie voel. Dit heeft mij doen nadenken over de verschillende manieren waarop we ons elke dag goed kunnen voelen. Make-up is één van de dingen die mij zelfverzekerd laat voelen en dat ik er klaar voor ben om alles aan te kunnen. Maar de sportschool is de enige plek waar make-up u kan helpen of juist kan tegenwerken. Dus is het goed om make-up tijdens uw training te dragen?
Make-up: Ja of Nee?
Trainen is altijd beter met een schoon en fris gezicht om te voorkomen dat vuil of make-up uw poriën verstopt. Echter, kunt u zich onzeker voelen als u de sportschool geheel zonder make-up inloopt. Als make-up u een workout warrior laat voelen is het belangrijkst om te onthouden dat het in balans is en met mate. Perfect hiervoor is bijvoorbeeld onze Aloe BB Crème om uw problemen op te lossen. Het bedekt puistjes, tekenen van vermoeidheid en geeft u een natuurlijke look. De beste eigenschap van Aloe BB Crème is dat het vocht inbrengt en de balans van uw huid herstelt zodat uw huid er geweldig uitziet en aanvoelt. Vaak zult u maar beperkt de tijd hebben tussen uw workout en andere plannen. Na uw workout wilt u er ook fris en gezond uitzien, maar heeft u misschien geen tijd om nieuwe make-up aan te brengen. Met flawless by Sonya & Aloe BB Crème hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze geweldige producten verzorgen een look vóór uw workout, blijft zitten tijdens uw workout en ook ná uw workout zult u er fantastisch uitzien! De antwoord op de vraag of u make-up kunt dragen tijdens uw workout is: JA! Als u het niet overdrijft en het belangrijkst – als u de juiste make-up gebruikt. Zelfverzekerdheid en de juiste houding kan wonderen betekenen voor uw fitness avontuur, dus waarom gebruikt u onderweg niet wat make-up?
In 3 stappen een frisse workout look:
1. Reinig uw gezicht zoals u gewend bent en vergeet niet om vocht in te brengen. Aloe Fleur De Jouvence is een fantastische keuze.
2. Breng aloe BB crème aan als basis. Gebruik vervolgens Concealer Duet om uw plekjes te verbergen.
3. Definieer uw ogen met waterproof mascara en u bent klaar om te gaan!