Have You Smiled Today?

Er is één eigenschap die verankerd ligt in succesvolle mensen waardoor zij optimistisch gestemd blijven waar anderen pessimistisch zouden worden. Hierdoor zien zij uitdagingen als kansen waar anderen een reden zien om weg te lopen. Mensen die succes hebben in het leven staan meer open voor het positieve dan anderen in hun omgeving die het maar niet lukken om succes te krijgen of het geluk te vinden. 


Zoals de Amerikaanse auteur Zig Ziglar eens zei: “Door positief in het leven te staan zal alles u beter afgaan gaan dan wanneer u er negatieve gedachten op nahoudt.” U kunt het navragen bij elke atleet of succesvolle Forever Business Owner en u zult horen dat één van de factoren die het meest bijdragen aan hun succes een positieve kijk op de toekomst is. 


Als Forever Business Owner weten wij dat deze positieve houding een belangrijk kenmerk is van leaders die succesvol zijn. Om die reden is een Smile zo’n belangrijk deel van onze cultuur.


Misschien heeft u de uitlating “If it doesn't make you smile change it” weleens gehoord. Voor ons is deze uiting er één die de kern van onze filosofie weergeeft waar het gaat om de manier waarop elke klant en FBO in het leven zou moeten staan. Of u nu ontevreden bent over uw fysieke conditie of over uw carrière, Forever biedt iets wat u kan helpen weer reden te hebben om te lachen. 


Op 7 oktober is het World Smile Day, de dag van de glimlach! Wij denken dat dit een goed moment is om er eens voor te gaan zitten en alle zaken op een rijtje te zetten waar u wel of niet vrolijk van wordt. U kunt zich hierbij bijvoorbeeld afvragen:


  • Welke dingen in mijn leven zorgen ervoor dat ik lach?
  • Wanneer voel ik mij het meest gelukkig?
  • Wanneer ben ik ongelukkig?
  • Welke zaken in mijn leven zorgen ervoor dat ik juist niet moet lachen?


Zitten er antwoorden bij die u met een beetje goede wil nu al zou kunnen veranderen? Doe meer dingen die u laten lachen en minder zaken die u ongelukkig maken. Dat is een fantastische manier om World Smile Day te vieren en om te beginnen met het in de praktijk brengen van de filosofie van Forever.