De Beste versie van Uzelf

Terwijl Rex aan het woord was op de Eagle Managers Retreat, keek ik de kamer eens rond en zag hoe het Global Leadership Team reageerde op zijn woorden. Ik zag de emotie en de impact die de video van Rex op hen had. Nu kan ik natuurlijk geen gedachten lezen, dus ik kan ook niet zeggen wat er in hun hoofd omging, maar als zij hetzelfde dachten als ik, namen zij zichzelf in stilte voor om meer te doen en beter te worden. Dan zouden zij vervuld zijn van trots dat zij deel uitmaken van een bedrijf dat zich zo duidelijk toelegt op ‘het juiste doen’. 


Rex zei: “Ik heb geleerd dat grondprincipes en gefundeerde overtuigingen geen vervaldatum hebben. Het is nooit ouderwets of uit de mode om vriendelijk naar elkaar toe te zijn, om uw afspraken na te komen en mensen te behandelen zoals u zelf behandeld zou willen worden.” 


Geen heroïsch Hollywoodverhaal maar eerlijk en oprecht advies


Om nu te zeggen dat de presentatie op deze video op één of ander heroïsch Hollywoodverhaal leek, nee! Geen luide muziek en geen dansers of vuurwerk te bekennen. Alleen een enkel beeld van Rex in zijn kantoor, bezig om eerlijk en oprecht advies te geven aan elk van deze Forever Global Leaders.


Wees de beste versie van uzelf!


Hoe kan een eenvoudige video als deze ons nu zo ontzettend inspireren?
Ik denk dat het antwoord schuilt in deze simpele frase: ‘de beste versie van uzelf!’ Dit wordt zo vaak gezegd dat ik niet kan vertellen wie het als eerste zei, maar de boodschap is duidelijk.


Rex heeft er altijd naar gestreefd om op zijn best te zijn. Hij zoekt niet de makkelijkste weg op elk gebied van zijn leven en dat merk je. Dus net als Rex kunt u met hoofd en schouders boven anderen uitsteken door gewoon uzelf te zijn.


U bent uw eigen hardste criticus


Hoe werkt dat dan? Wij zijn vaker wel dan niet onze eigen hardste critici. Wij weten het maar al te goed als we iets niet op ons best hebben gedaan. We weten best dat we dat ene telefoontje hadden moeten plegen, een beetje langer hadden moeten blijven, een beetje beter hadden moeten luisteren. Anderen hoeven ons dat helemaal niet komen te vertellen, instinctief weten we dat we er met de pet naar hebben gegooid.


Briljante, inspirerende leiders maken zich niet overal zo makkelijk van af. Ze duiken er in, elke keer opnieuw!Als de rechter in de spiegel tevreden is met wat u gepresteerd heeft, beloof ik u dat wanneer uw tijd gekomen is om een leider en inspirator te zijn, u ook geen dansers en vuurwerk nodig heeft. Ik pink dan ook zo wel een traantje weg.


Keep Smiling,Gregg Maughan
President, Forever Living Products