Вашият бизнес по две

Сигурно повечето от вас знаят, че обичам да си поставям цели и всички ще се съгласите, че началото на новата година е отличен момент да се съсредоточим върху новите си стремежи или да коригираме съществуващите. За тази година имам някои лични цели, за които можем да поговорим друг път, но днес искам да ви споделя намеренията си за нашия бизнес. Не мога да си припиша всички заслуги за тях, защото много хора определят посоката, в която се движи компанията ни. Ръководният ни екип се среща с Рекс и определя няколко цели, след което ги представяме на лидерите ни по света, вслушваме се в реакциите им, правим известни поправки и после идва време да се захващаме за работа!


През последните няколко месеца минахме през този процес и резултатът е една простичка, но много амбициозна цел. Ако всички се ангажираме и приемем предизвикателството, ефектът върху бизнеса и компанията ни ще е невероятен!


Стремежът ни е да удвоим продажбите си! Това е! Толкова е просто. Ако успеем да го направим, ще можем да помогнем на два пъти повече хора по света да изглеждат и да се чувстват по-добре.


Знам какво може би си мислите и сте прави! Намерението е амбициозно, но именно такива са най-добрите цели. Подтикват те всеки ден да опитваш да правиш още малко повече. Надявам се, че мнозина от вас са си поставили такива лични стремления. Наясно сме, че постигането на това може да отнеме известно време, но проблем няма, защото знаем също, че всяко нещо, което си заслужава да бъде направено, си струва и чакането!


Удвояването на бизнеса няма да се случи само като си говорим за него. Ще са нужни здрава работа, ентусиазъм и дори малко кръв, пот и сълзи. Само си представете отплатата за всичката тази усилена работа – два пъти повече клиенти, два пъти по-големи доходи, два пъти повече хора, чийто живот е променен към по-добро – и всичко това благодарение на вашите усилия. Впечатляващо е.


Така че, откъде да започнем? Удвояването на бизнеса тръгва от самата основа на нещата, които вършите всеки ден. Обикновено с петима души дневно ли говорите за продуктите и бизнеса? Поставете си за цел да станат десет. По едно представяне на възможностите седмично ли правите? Защо да не са две? Обикновено по две домашни продуктови партита месечно ли организирате… разбирате какво имам предвид. Намирайки начини да удвоявате всяка дейност в бизнеса си, ще се сдобиете с два пъти повече клиенти, продуктови ентусиасти, привърженици на марката, Супервайзори, Мениджъри, Орли… схващате идеята.


Това е основата на нашия бизнес. Няма преки пътища или лесно трасе към успеха, няма и бърз начин да удвоим продажбите си. Знам това, но само с удвояване на най- базовите действия, ще осъзнаете силата и важността на всяко от тях. Наясно съм, че тази промяна няма да се случи за ден или два. Ще ви е необходимо време да се приспособите към новия ритъм на бизнеса си, но ви приканвам да приемете предизвикателството. Нямате какво да губите освен неограничен потенциал и възможности.


Не спирайте да се усмихвате,Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Свързани продукти