Az üzleti idő megduplázva


Úgy gondolom, a legtöbben tudjátok rólam, hogy szeretek célokat kitűzni. És… mi lehetne a legalkalmasabb időpont arra, hogy az új célokra fókuszáljunk vagy a már meglévőket átalakítsuk, mint az új év eleje? Erre az évre van néhány személyes célom is, de ezekről beszéljünk máskor, ma inkább az üzletünkkel kapcsolatos terveket szeretném nektek bemutatni. Nem egyedül az én érdemem, hiszen sok ember vesz részt a cég vezetésében. Az executive team összeül Rex-szel, felállítanak néhány célt, ezt bemutatjuk a vezetőknek a világon mindenhol, meghallgatjuk a véleményüket, ez alapján alakítunk rajta és ezután kezdődhet a munka.


Ahogy végigmentünk ezen a folyamaton az elmúlt hónapokban, eljutottunk egy egyszerű célhoz, ami mindannyiunk komfortzónáján kívül áll. Viszont ha mind belemegyünk és elfogadjuk ezt a kihívást, akkor a hatása az üzletünkre és a vállalatunkra hihetetlen lesz!


A célunk az, hogy duplázzuk meg a forgalmat - ennyi az egész. Ennyire egyszerű. Ha meg tudjuk tenni, akkor kétszer annyi embernek tudunk segíteni a világon a jobb közérzetükért és szebb kinézetükért.


Most azt gondolhatjátok – és igazatok is van -, hogy ez egy ambiciózus cél, de pont az ilyen típusúak a legjobbak. Ezek azok a célok, amelyek miatt nap mint nap arra törekszel, hogy mindig egyre többet és többet tegyél érte. Remélem, hogy sokan ehhez hasonló célt tűztetek ki magatoknak. Elismerjük, hogy kell egy kis idő, hogy elérjük ezt a célt, és ez így teljesen rendben is van, hiszen minden cselekvés többet ér a várakozásnál.


A forgalmunk nem attól fog megduplázódni, hogy csak beszélünk róla. Kemény munka, szenvedély és talán egy kis vér, izzadtság és könny árán fog megvalósulni. Csak képzeljétek el, ahogy a kemény munkátok megtérül: kétszer annyi fogyasztó, kétszer annyi bónusz, kétszer annyi ember, akiknek az élete jobb lett, és ez mind a cselekvéseteknek köszönhető! Ez az, ami hihetetlenül hatékony.


Szóval, hol is kezdjük? A forgalmunk duplázása olyan alapvető dolgokkal kezdődik, amit minden nap megteszünk. Általában napi öt embernek beszélsz a termékeinkről és erről a lehetőségről? Akkor mostantól tűzd ki célul a napi tíz embert! Minden héten tartasz egy üzleti tájékoztatót online vagy személyesen? Mi lenne, ha mostantól heti kettőt iktatnál be? Havonta két családi bemutatót tartasz…gondolom, értitek, mire gondolok. Azzal, hogy megtalálod a módját, hogyan duplázd meg az aktivitásodat az üzletedben, megduplázod a termékek és a márka iránti hűséges fogyasztóid, Supervisorok, Managerek, Eagle Managerek…számát. Ez mind tőled függ.


Ez az aktivitás az üzletünk alapja. Nincsenek kerülőutak, a sikerhez vezető út nem egyszerű és nem gyors; ezzel mindannyian tisztában vagyunk, de azzal, hogy az üzletedben az alapvető munkákat megduplázod, végül te is tapasztalni fogod ezeknek az erejét és a fontosságát. Tudom, hogy ez a változás nem egy éjszaka alatt fog megtörténni, idődbe fog kerülni, amíg átállsz ezekre az új tevékenységekre, de arra ösztönözlek benneteket, hogy nőjetek fel a feladathoz! Semmi vesztenivalótok nincs, ezzel csak nyerhettek - kiaknázatlan lehetőségeket.


Mindig mosolyogjatok!

Gregg Maughan
elnök, Forever Living Products

Kapcsolódó termékek