Uw Business verdubbeld

Ik denk dat de meesten van u wel weten dat ik ervan houd om doelen te stellen en we weten ook allemaal dat het begin van een nieuw jaar een prima tijd is om u een aantal nieuwe doelen te stellen of om de doelen die u al had bij te stellen. Zelf heb ik mij, behalve wat persoonlijke doelen voor dit jaar waar we het misschien een andere keer eens over kunnen hebben, ook een aantal doelen gesteld voor mijn business. Het is overigens niet alleen door mijn toedoen dat we een aantal business goals hebben opgesteld, aangezien er heel wat mensen betrokken zijn bij het uitstippelen van de koers die het bedrijf gaat varen. Wij hebben een ‘executive team’ dat samen met Rex een aantal doelen formuleert; deze doelen presenteren wij vervolgens aan onze leaders over de hele wereld waarbij wij luisteren naar hun feedback. Daarna wordt aan de hand van hun commentaar nog een aantal zaken aangepast, maar dan is het toch echt tijd om ermee aan de slag te gaan!


De afgelopen twaalf maanden zijn wij ook weer door dit process gegaan waarna wij met een heel simpel doel zijn gekomen dat ondanks zijn eenvoud van ons allemaal het uiterste zal vergen. Als wij echter allemaal meedoen en de uitdaging aangaan, dan zal het effect op onze business en ons bedrijf ongelooflijk groot zijn! Ons doel is om onze verkoopaantallen te verdubbelen! Dat is het! Moeilijker is het niet. Als we onze verkopen kunnen verdubbelen, kunnen wij ook twee keer zoveel mensen over de hele wereld helpen om er beter uit te zien en zich beter te voelen.


Ik denk dat ik wel weet wat u denkt en u heeft gelijk! Het is ook een ambitieus doel, maar dat is nu juist het type doel waar u het verst mee zult komen. Deze doelen zorgen ervoor dat u elke dag probeert om weer een stapje verder te komen. Hopelijk hebben velen onder u zich doelen als deze gesteld. Wij begrijpen heel goed dat het wel even kan duren om dit doel te bereiken, maar dat is prima, omdat wij inzien dat iets wat het waard is om gedaan te worden het wachten waard is.


Dus, hoe gaan we dat aanpakken? Het verdubbelen van uw verkopen begint helemaal aan de basis van uw dagelijkse werkzaamheden. Spreekt u normaal gesproken elke dag met vijf mensen over de producten en de opportunity? Stel u dan ten doel om er tien te bereiken. Geeft u één maal per week een presentatie over de opportunity, online of via een bijeenkomst, waarom dan niet twee? Houdt u normaal gespreken twee maal per maand een productpresentatie bij u thuis? … U heeft het begrepen. Door manieren te vinden om uw activiteiten voor uw business te verdubbelen, trekt u twee maal zoveel klanten, maakt u twee maal zoveel mensen enthousiast die de producten weer bij anderen aan zullen bevelen en creëert u Supervisors, Managers, Eagle Managers … U begrijpt wat ik wil zeggen.


Al deze activiteit ligt aan de basis van uw business. Er zijn geen kortere wegen, geen sluiproutes naar het succes en geen snelle manieren om onze verkopen te verdubbelen. Maar al is dat zo, wanneer u de meest simpele activiteiten in uw business verdubbelt, zult u zien wat het belang van ieder van deze taken is en hoeveel effect zij hebben op uw business. Ik realiseer mij dat veranderingen niet van de ene op de andere dag tot stand kunnen worden gebracht en dat het u wat tijd zal kosten om u aan te passen aan deze verhoogde activiteit voor uw business, maar toch daag ik u uit om deze uitdaging aan te gaan. U heeft tenslotte niet meer te verliezen dan potentieel dat u nooit eerder heeft benut en mogelijkheden waar u niet eerder gebruik van heeft gemaakt.Keep Smiling,Gregg Maughan
President, Forever Living Products