Forever Living je spakovao preko milion obroka za Rise Against Hunger

Finiks, Arizona – Saradnici i zaposleni Forever Living Products, najvećeg svetskog proizvođača aloe vere i proizvoda od aloe vere su odlučili da učestvuju u dobrovoljnom događaju pakovanja obroka širom naše planete. Udružili su snage sa neprofitnom organizacijom Rise Against Hunger uz cilj da stignu do 1 miliona obroka do kraja 2017. U samo šest meseci, Forever Living Products je dostigao taj cilj, pokazujući entuzijazam naših zaposlenih i korisnika i snažnu podršku ovoj organizaciji. „Naš novi cilj je 1,5 miliona obroka”, kaže Aidan O’Hare, izvršni potpredsednik za Aziju, Evropu i Marketing. Obroci se doniraju deci u zemljama kao što su Zimbabve, Indija, Turska kao i Depou za odgovor na humantarne katastrofe Ujedinjenih nacija u Dubaiju, za pomoć u slučaju prirodnih nesreća. U drugim zemljama, Rise Against Hunger obezbeđuje besplatne školske obroke, što znači da škole ne moraju da troše sopstvena sredstva na ishranu i mogu da se fokusiraju na usavršavanje nastavnika, nabavku pomagala i poboljšanje infrastrukture.

Ozbiljan trud zbog važnog povoda

Saradnja između Forever Living Products i Rise Against Hunger je počela 2015. godine događajem pakovanja obroka na jednom od globalnih okupljanja u Singapuru. Od tada, mnoge lokalne kancelarije kompanije su učestvovale u pakovanju zajedno sa nezavisnim poslovnim saradnicima, koji čine glavnu snagu ove kompanije koja se bavi direktnom prodajom. Kroz donacije Forever Giving, dobrotvornoj organizaciji pod pokroviteljstvom Forever Living Products, plaćaju se obroci i organizacija događaja na kojim onda poslovni saradnici ulažu nekoliko sati napora da fizički spakuju obroke. „Misija organizacije Rise Against Hunger je da okonča glad u svetu i da nauči ljude veštinama koje su potrebne za zdrav život, a to se odlično uklapa u misiju Forevera da unapredi život ljudima”, kaže O’ Hare. „Ključ uspeha je fizički napor koji naši poslovni saradnici ulažu u ovaj projekat. Učešće u jednom od ovih događaja pakovanja obroka stvara bolje razumevanje kako žive mnogi koji nemaju sreće kao mi i kako obezbeđivanje hranljivih obroka može da im promeni život. Pored toga, pretvaramo ove događaje u zabavna iskustva koja podstiču bolje povezivanje među njima”.


Predsednik Rise Against Hunger, Rod Brooks je podelio ovu poruku sa Forever Living Products u čast jednog miliona spakovanih obroka.  

Rise Against Hunger

Rise Against Hunger vredno radi da zaustavi glad obezbeđujući jednostavne, hranljive unapred pakovane obroke i pomažući najugroženijima. Pomoć koju ova organizacija pruža kombinuje obroke i obezbeđenje neophodnih resursa da bi se zadovoljile sopstvene potrebe. Skretanje pažnje na problem gladi u svetu je važno. Širom sveta 795 miliona ljudi ne jedu dovoljno. Od 20 gradova u Sjedinjenim Državama, preko 6 međunarodnih lokacija u Južnoafričkoj Republici, Maleziji, Filipinima, Italiji, Indiji i Peruu, Rise Against Hunger u ovaj projekat uključuje volontere iz crkava, škola, udruženja i kompanija. Za više informacija o Rise Against Hunger pogledajte www.riseagainsthunger.org.

Forever Living Products


Forever Living Products (osn. 1978 u SAD) ima prdstavništva u preko 155 zemalja i aktivna je u oblasti direktne prodaje preko samostalnih preduzetnika (Forever poslovnih saradnika). Forever nudi proizvode iz oblasti dodataka ishrane, ulepšavanja i velnesa a koji su na bazi biljke Aloe Vera. Forever je najveći svetski proizvođač, prerađivač i distributer proizvoda od aloje i ima svoj lanac proizvodnje i distribucije „od biljke do proizvoda do vas”. Forever konstantno uvodi nove i unapređuje postojeće proizvode koji su usmereni ka poboljšanju kvaliteta života ali koji takođe nude priliku za zaradu onima sa poslovnim ambicijama. Forever podržava Rise Against Hunger preko svojih predstavništva širom sveta i kroz svoju dobrotvornu organizaciju Forever Giving. Saznajte više o Forever Giving na www.forever-giving.org.