Η Forever Living συσκευάζει πάνω από 1.000.000 γεύματα για τo Rise Against Hunger

Φοίνιξ, Αριζόνα –Οι  FBO και το προσωπικό της Forever Living Products, του μεγαλύτερου παραγωγού αλόης στον κόσμο και παρασκευαστή προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση την αλόη βέρα, έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν σε εθελοντικές εκδηλώσεις συσκευασίας γευμάτων σε όλο τον κόσμο. Έχουν συνεργαστεί με τη ΜΚΟ Rise Against Hunger με στόχο να φθάσουν το 1 εκατομμύριο γεύματα μέχρι το τέλος του 2017. Σε διάστημα μόλις έξι μηνών, η Forever Living Products έχει ήδη επιτύχει αυτόν τον στόχο, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και το συγκινητικό αποτέλεσμα  που προήλθε από την υποστήριξη του προσωπικού της και των FBO για τον οργανισμό. "1,5 εκατομμύρια γεύματα είναι τώρα ο νέος στόχος μας", λέει ο Aidan O'Hare, Executive Vice President of Asia, Europe and Marketing.  Τα γεύματα προσφέρονται σε παιδιά σε χώρες όπως η Ζιμπάμπουε, η Ινδία, η Τουρκία, έχουν πάει ακόμη και στο Κέντρο Συντονισμού Ανθρωπιστικής Βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών – στο Dubai για βοήθεια σε περίπτωση φυσικών καταστροφών. Σε άλλες χώρες, το Rise Against Hunger παρέχει δωρεάν γεύματα στα σχολεία, πράγμα που σημαίνει ότι τα σχολεία δεν χρειάζεται να ξοδεύουν τον προϋπολογισμό τους για τη διατροφή και να επικεντρωθούν στην εκπαίδευση, σε βοηθητικά παιδαγωγικά μέσα και σε εγκαταστάσεις υγιεινής.


Σκληρή δουλειά για έναν αξιόλογο σκοπό


Η συνεργασία μεταξύ της Forever Living Products και του Rise Against Hunger ξεκίνησε το 2015 με μια εκδήλωση συσκευασίας γευμάτων σε ένα από τα Global Rally στη Σιγκαπούρη. Έκτοτε, πολλά άλλα τοπικά γραφεία της εταιρείας έχουν δεσμευτεί να συσκευάσουν μαζί με τους ανεξάρτητους FBO,  οι οποίοι αποτελούν το δυναμικό πωλήσεων αυτής της εταιρείας απευθείας πωλήσεων. Μέσω των δωρεών που γίνονται στο Forever Giving, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που υποστηρίζεται από τη Forever Living Products, τα γεύματα αγοράζονται και η οργάνωση των εκδηλώσεων προετοιμάζεται, τότε οι FBO επενδύουν λίγες ώρες για να συσκευάσουν τα γεύματα. "Η αποστολή του Rise Against Hunger  τόσο στην εξάλειψη της πείνας στον κόσμο, όσο και στην εκπαίδευση των ανθρώπων στις δεξιότητες που χρειάζονται για να ζήσουν μια υγιή ζωή, ταιριάζει πολύ καλά με τη δέσμευση της Forever για τη βελτίωση της ζωής", λέει ο O 'Hare. "Το κλειδί για την επιτυχία είναι η σωματική εργασία που οι FBO  προσφέρουν σε αυτό το έργο. Η συμμετοχή σε μια από αυτές τις εκδηλώσεις συσκευασίας γευμάτων δημιουργεί μια καλύτερη κατανόηση για το πόσοι άνθρωποι ζουν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες και πώς η παροχή θρεπτικών γευμάτων μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους. Εξάλλου, μετατρέπουμε τις εκδηλώσεις συσκευασίας γευμάτων σε διασκεδαστικές δραστηριότητες που αυξάνουν τη συντροφικότητα μεταξύ τους».


 


 


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Rise Against Hunger, Rod Brooks, μοιράστηκε αυτό το μήνυμα με τη Forever Living Products προς τιμήν της ολοκλήρωσης ενός εκατομμυρίου γευμάτων.


 


 


 


Σχετικά με τη Rise Against Hunger


Η Rise Against Hunger δουλεύει σκληρά για την εξάλειψη της πείνας παρέχοντας θρεπτικά γεύματα που έχουν προετοιμαστεί και βοηθώντας τους πιο ευάλωτους ανθρώπους. Η βοήθεια που προσφέρει ο οργανισμός είναι ένας συνδυασμός γευμάτων και η παροχή των απαραίτητων πόρων για την κάλυψη των αναγκών του. Είναι πολύ σημαντικό να στρέψουμε την προσοχή στην πείνα παγκοσμίως. Σε παγκόσμιο επίπεδο, 795 εκατομμύρια άνθρωποι δεν τρέφονται αρκετά. Από τις 20 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, 6 διεθνείς τοποθεσίες στη Νότιο Αφρική, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, την Ιταλία, την Ινδία και το Περού, ο Rise Against Hunger έχει εθελοντές από εκκλησίες, σχολεία, συλλόγους και εταιρείες στο έργο αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Rise Against Hunger, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.riseagainsthunger.org.


 


Σχετικά με τη Forever Living Products


Η Forever Living Products (1978, ΗΠΑ) έχει γραφεία παγκοσμίως σε περισσότερες από 155 χώρες και δραστηριοποιείται στις απευθείας πωλήσεις μέσω ανεξάρτητων επιχειρηματιών (Forever Business Owners).  Η Forever προσφέρει προϊόντα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας με βάση την Αλόη Βέρα. Η Forever είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός, παρασκευαστής και διανομέας των προϊόντων Αλόης Βέρα παγκοσμίως και διαχειρίζεται τη δική της παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα "από το φυτό στο προϊόν σε εσάς". Η Forever αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά και να προσφέρει μια ευκαιρία εισοδήματος για όσους έχουν επιχειρηματικές φιλοδοξίες. Η Forever υποστηρίζει το Rise Against Hunger κατά της πείνας από τα γραφεία μας παγκοσμίως  και μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Forever Giving. Μάθετε περισσότερα για το Forever Giving στο www.forever-giving.org. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Forever Living Products, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.foreverliving.com.

Σχετικά Προϊόντα