Forever Living a impachetat 1 milion de portii de mancare pentru Rise Against Hunger

Phoenix, Arizona – Staff-ul Forever Living Products, cel mai mare producător mondial al produselor pentru sănătate şi frumuseţe pe bază de Aloe vera, şi-a asumat angajamentul să participe la acţiunile de voluntariat pentru împachetarea de mese. S-au alăturat echipei Rise Against Hunger în obiectivul de a împacheta 1 milion de mese în 2017. În numai şase luni, Forever Living Products a atins deja acest obiectiv, dând dovadă de entuziasm şi implicare totală. „1,5 milioane de mese este noul nostru ţel”, a spus Aidan O’ Hare, Vicepreşedinte Executiv pentru Asia, Europa şi Marketing. Mesele sunt donate copiilor din ţări precum Zimbabwe, India, Turcia şi au ajuns chiar şi la Depozitul Umanitar al Naţiunilor Unite din Dubai, pentru situaţii de dezastre naturale. În alte ţări, Rise Against Hunger oferă mese gratuite în şcoli, ceea ce înseamnă că şcolile nu trebuie să-şi cheltuiască bugetul pe hrană, concentrându-se, astfel, pe instruirea profesorilor şi pe facilităţi de învăţare şi igienă.

Muncă susţinută pentru o cauză nobilă

Colaborarea dintre Forever Living Products şi Rise Against Hunger a început în 2015 cu o sesiune de împachetare de mese la unul dintre evenimentele noastre globale, în Singapore. De atunci, mai multe filiale locale ale companiei şi-au asumat angajamentul de a se implica, alături de Forever Business Owneri, în astfel de acţiuni. Mesele şi organizarea evenimentelor sunt plătite graţie donaţiilor făcute către Forever Giving, o organizaţie caritabilă susţinută de Forever Living Products, iar Forever Business Ownerii investesc câteva ore din timpul lor pentru a împacheta alimentele. „Misiunea Rise Against Hunger, deopotrivă de a combate foametea la nivel mondial şi de a-i învăţa pe oameni deprinderile pentru a trăi un stil de viaţă sănătos, se potriveşte perfect cu misiunea Forever de a aduce schimbări în bine în viaţa oamenilor”, spune Aidan O’ Hare. Cheia succesului este munca fizică depusă de Business Ownerii implicaţi în acest proiect. Participarea la un astfel de eveniment de împachetare de mese ajută la o mai bună înţelegere a faptului că există foarte mulţi oameni cu care soarta nu a fost atât de generoasă, precum şi a felului în care nişte mese hrănitoare le pot schimba viaţa. Mai mult decât atât, evenimentele de împachetare de mese se transformă în experienţe amuzante şi întăresc legăturile de prietenie dintre FBO.”


Rod Brooks, Preşedinte şi CEO Rise Against Hunger, a transmis acest mesaj către Forever Living Products cu ocazia împachetării celor 1 milion de mese.


 Despre Rise Against Hunger

Rise Against Hunger depune eforturi susţinute pentru a combate foametea şi a oferi mese simple, dar bogate în nutrienţi în beneficiul celor vulnerabili. În acest scop, organizaţia oferă o combinaţie de mese şi resurse necesare nevoilor individuale. Atenţia acordată foametei este importantă în întreaga lume. 795 de milioane de oameni la nivel mondial nu se hrănesc corespunzător. Rise Against Hunger implică în acest proiect voluntari in 20 de oraşe din Statele Unite, 6 locaţii internaţionale din Africa de Sud, Malaysia, Filipine, Italia, India şi Peru, precum şi din biserici, şcoli, asociaţii şi companii. Pentru mai multe informaţii despre Rise Against Hunger vizitati www.riseagainsthunger.orgDespre Forever Living Products

Forever Living Products (1978, SUA) este prezentă în peste 155 de ţări şi activează în domeniul vânzărilor directe prin partenerii săi, Forever Business Owneri. Forever oferă produse pentru sănătate, frumuseţe şi wellness, pe bază de Aloe vera. Forever este cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor pe bază de Aloe vera şi deţine propriile facilităţi de fabricare şi distribuire, conform principiului „De la plantă la produs, pentru tine.” Forever dezvoltă constant produse inovatoare, menite atât să ajute oamenii să aibă un stil de viaţă sănătos, cât şi să le ofere celor ambiţioşi oportunitatea de a-şi dezvolta propria afacere. Forever susţine Rise Against Hunger prin intermediul sediilor noastre din întreaga lume, precum şi prin organizaţia caritabila Forever Giving. Aflaţi mai multe despre Forever Giving accesând www.forever-giving.orgPentru a afla mai multe despre Forever Living Products, vizitaţi www.foreverliving.com .