A Forever Living már több mint 1 millió adag ételt csomagolt a Rise Against Hunger program keretein belül

A Forever Living több, mint 1 millió adag élelmiszert csomagolt a Rise Against Hunger program keretében.


Phoenix, Arizona – A Forever Living Products (mely a világ legnagyobb Aloe Vera termelője, s Aloe-alapú egészségügyi és kozmetikai termékek előállítója) értékesítő partnerei és alkalmazottai elkötelezték magukat, hogy részt vegyenek egy önkéntes élelmiszer-csomagoló eseményen a világ minden táján. A Rise Against Hunger non-profit szervezettel közösen tűzték ki célul, hogy 2017 végéig 1 millió adag élelmiszert csomagoljanak. Csupán 6 hónap alatt a Forever Living Products el is érte a kitűzött célt, ezzel is mutatva az alkalmazottak, s értékesítő partnerek lelkesedését és elsöprő támogatását a szervezet felé. „1,5 millió ételcsomag az új célunk” mondta Aidan O’Hare, Ázsia, Európa, s Marketing ügyvezető alelnöke. Az ételcsomagokat gyermekeknek adományozzák olyan helyeken, mint Zimbabwe, India, Törökország, s még a dubai UNHRD szervezetet is felkeresték, hogy segítségükre legyen természeti katasztrófák esetén. Más országokban a Rise Against Hunger szervezete ingyen ételt biztosít az iskolákban, ami azt jelenti, hogy az iskoláknak nem kell a költségvetésükből élelmiszerre költeni, helyette a tanárok továbbképzését, tanulási segédeszközöket és az iskola higiéniai felszerelését finanszírozzák. 


Kemény munka egy jobb cél érdekében


Az együttműködés a Forever Living Products és a Rise Against Hunger között 2015-ben kezdődött egy élelmiszer-csomagoló eseményen, az egyik globális eseményük keretében Szingapúrban. Azóta a cég sok más helyi kirendeltsége kötelezte el magát, hogy együtt csomagoljanak független Forever Üzleti Partnerekkel, akik az értékesítési partnerei ennek a közvetlen értékesítésű cégnek. A Forever Giving, amely egy jótékonysági szervezet a Forever Living Products támogatásával, adományok segítségével finanszírozza az ételeket és az esemény megszervezését, az Üzleti Partnerek pedig személyesen fektetnek be néhány órát az ételek csomagolásába. „ A Rise Against Hunger küldetése, hogy megállítsa az éhezést a világon, s hogy megtanítsa az embereknek hogyan éljenek egészségesen, remekül illik a Forever küldetéséhez, amely az emberek életének jobbá tételét hivatott elérni” mondta O’Hare. „A kulcs a sikerhez a fizikai munka, amelyet a független Üzleti Partnereink befektetnek ebbe a projektbe. Az élelmiszer-csomagoló események részvételével az emberek jobban megérthetik, milyen sokan élnek kevésbé szerencsés körülmények közt, s hogy tápanyagban gazdag ételek biztosítása sorsdöntő lehet számukra. Ezenfelül ezeket az élelmiszer-csomagoló eseményeket mókás élménnyé tesszük, amely erősíti a társaság közti kötelékeket.”


A Rise Against Hunger elnöke és vezérigazgatója, Rod Brooks ezt az üzenetet osztotta meg a Forever Living Products-al az 1 milliós cél teljesítésének tiszteletére.  
 


A Rise Against Hunger-ről


A Rise Against Hunger keményen dolgozik, hogy megállítsa az éhezést egyszerű, tápanyagokban gazdag, előrecsomagolt ételek biztosításával, így segítve a legkiszolgáltatottabb embereken. A segély, amelyet a szervezet nyújt, ételek és a szükséges források biztosításának kombinációja. Fontos figyelmet szentelni az éhezésre a világon. Világszerte, 795 millió ember alultáplált. Az USA 20 városában, és 6 nemzetközi helyszínen, mint Dél-Afrika, Malajzia, Fülöp-szigetek, Olaszország, India és Peru önkénteseket vonnak be templomokból, iskolákból, szövetkezetekből és cégektől a programba. További információkért a Rise Against Hunger-ről, kérjük, keresse fel a www.riseagainsthunger.org –ot.


A Forever Living Products-ról


A Forever Living Products-nak (1978, USA) világszerte több, mint 155 országban van irodája és aktív közvetlen értékesítést folytat magán vállalkozókon keresztül (Forever Üzleti Partnerek). A Forever Aloe Vera alapú egészségügyi, kozmetikai és wellness termékeket kínál. A Forever világszinten a legnagyobb termelője, előállítója, és forgalmazója az Aloe Verás termékeknek, s saját termék-, és kereskedelmi láncukat vezetik, „a növénytől a terméken át, hozzád”. A Forever folyamatosan innovatív és szélesebb skálájú termékeket fejleszt, melyek célja, hogy segítsen az embereknek egy egészséges életmód kialakításában, s bevételi lehetőséget kínáljon azoknak, akik üzleti ambíciókkal rendelkeznek. A Forever támogatja a Rise Against Hunger-t a globális irodáink és a Forever Giving nevű jótékonysági szervezeten keresztül. További információkért a Forever Giving-ről, kérjük, keresse fel a www.forever-giving.org honlapot. További információkért a Forever Living Products-ról, kérjük, keresse fel a www.foreverliving.com –ot.