Forever Living gaat de strijd aan tegen honger en verpakt meer dan 1 miljoen maaltijden!

Phoenix, Arizona – De FBO’s en de medewerkers op de hoofdkantoren van Forever Living Products, ‘s werelds grootste producent en fabrikant van op aloë vera gebaseerde beautyproducten en bijenproducten, hebben hun krachten gebundeld en zichzelf er op toe gelegd om op verschillende evenementen wereldwijd maaltijden te verpakken.


De samenwerking met de Non Profit Organisatie (NPO) voor “Rise Against Hunger” heeft als doel om voor het eind van 2017 één miljoen maaltijden te hebben verpakt. Het enthousiasme en het overweldigende support wat medewerkers van Forever Living Products voelen voor deze organisatie blijkt uit het feit dat dit doel al in slechts een half jaar is bereikt! “1.5 Miljoen is nu ons nieuwe doel” zo meldt Aidan O ‘Hare, Executive Vice President van Azië, Europe & Marketing. De maaltijden worden gedoneerd aan kinderen in landen zoals Zimbabwe, India, Turkije en zijn zelfs terecht gekomen bij het United Nations Humanitair Depot in Dubai waar beroep op wordt gedaan in geval van natuurrampen. In andere landen verzorgt “ Rise Against Hunger” gratis maaltijden op scholen, zodat deze op hun buurt hun budget niet hoeven te besteden aan voeding en zich kunnen focussen op het opleiden van leraren, het verstrekken van voorlichting over Aids, of dit budget besteden aan sanitaire voorzieningen.

Hard Werken voor een Goed Doel

De eerste samenwerking tussen Forever Living products en Rise Against Hunger vond plaats in 2015 tijdens een internationaal evenement in Singapore, dat was georganiseerd door R.A.H. om maaltijden te verpakken. Sindsdien hebben nog meer lokale hoofdkantoren van Forever samen met de Forever Business Owners, die de verkoopkracht zijn van dit netwerkmarketingbedrijf, toegezegd om mee te helpen aan dit goede doel.


Door de donaties verstrekt door Forever Giving, de liefdadigheidsorganisatie die wordt gesponsord door Forever Living Products, zijn de maaltijden en het evenement reeds vergoed wanneer de Forever Business Owners hun uren fysieke arbeid aan het inpakken van maaltijden investeren. "De missie van Rise Against Hunger om te zorgen dat honger wordt bestreden alsmede mensen te leren gezonder te leven, komt heel erg overeen met de missie van Forever, die zich inzet om levens van mensen te verrijken” vertelt O’ Hare ons. “De sleutel tot succes is de fysieke arbeid die onze zelfstandige Forever Business Owners bereidt zijn in dit project te stoppen. Het deelnemen aan deze “ Foodpacking”  evenementen creëert een beter begrip over hoeveel mensen wel niet in minder gelukkige omstandigheden verkeren, en wat een verschil alleen al een voedzame maaltijd op dat moment voor hen kan betekenen. Daarnaast zorgen we dat deze evenementen een leuke beleving zijn en het draagt ook nog eens bij aan de teamspirit onderling.”


President en CEO van Rise Against Hunger, Rod Brooks, deelde dit bericht met Forever Living Products ter ere van het behalen van hun doel; het verpakken van een miljoen maaltijden: 

Over Rise Against Hunger


Rise Against Hunger werkt hard om te zorgen dat de meest kwetsbaren onder ons voorzien worden van een voorverpakte voedzame maaltijd. De hulp die de organisatie aanbiedt is een combinatie van maaltijden en het verstrekken van hulpmiddelen om er zo voor te zorgen dat men zichzelf beter in hun eigen behoeften kan voorzien. Het is belangrijk aandacht aan de honger te besteden die op de wereld heerst. Wereldwijd zijn er maar liefst 795 miljoen mensen die niet genoeg te eten hebben. Bij de actie zijn vrijwilligers betrokken die binnenkomen via scholen, kerkenorganisaties en bedrijven, afkomstig uitvan de 20 steden in Verenigde Staten, 6 internationale locaties in Zuid-Afrika, Maleisië, de Filipijnen, Italië, India en Peru. 


Ze komen letterlijk van heinde en verre om dit goede doel te steunen. Meer informatie over Rise Against Hunger vindt u op: www.riseagainsthunger.org.

Over Forever Living Products


Forever Living Products is opgericht in 1978 in Scottsdale, Arizona, USA. Met wereldwijd kantoren in meer dan 155 landen en miljoenen Forever Business Owners, verkopen wij health, beauty en wellness producten op basis van aloë vera. 


Onze organisatie is wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van aloë vera producten. Forever beheert zelf het gehele teelt-, productie- en logistieke proces, van begin tot eind. Forever kan hierdoor iedere stap controleren, van kwaliteit tot kosten, van grondstoffen tot eindproduct. Van plant, naar product, naar u! Het is onze missie om steeds op zoek te gaan naar ingrediënten van de beste kwaliteit voor onze brede range aan aloë vera producten. Als één van ’s werelds meest toonaangevende netwerkmarketingbedrijven hebben wij de missie om mensen op weg te helpen naar een lifestyle waarin vitaler en gezonder leven centraal staat. 


Forever steunt Rise Against Hunger via zijn liefdadigheidsorganisatie Forever Giving en vanuit al onze zijn hoofdkantoren die over de hele wereld gevestigd zijn. Meer weten over Forever Giving? Zie: www.forever-giving.org. Meer informatie over Forever Living Products vindt u op: www.foreverliving.com