Aloe Vera of America ontvangt Blue Thumb Award

Gefeliciteerd Aloe Vera of America!


Voor het tweede jaar op rij ontvangt dit bedrijf de Blue Thumb Award die wordt uitgereikt door de stad Dallas. Daarnaast is Aloe Vera of America één van de 16 bedrijven in Dallas die een Pollution Prevention (P2) onderscheiding kreeg. Deze onderscheiding gaat naar bedrijven die vervuiling voorkomen. Ook was AVA één van de bedrijven uit de Top5 die speciale erkenning kreeg tijdens de uitreikingsceremonie. 


De Blue Thumb Award is in het leven geroepen om de Significant Industrial Users (SIU), de grote bedrijven die ongezuiverd afvalwater lozen op het gemeentelijkewaterzuiveringsbedrijf Dallas Water Utilities, te erkennen voor hun uitzonderlijke inspanningen die zij leveren om te voldoen aan de eisen van het Pretreatment Program, waarbij het afvalwater wordt voorbewerkt. Dit erkenningsprogramma begon in 1987 om bedrijven te erkennen die helpen om de gezondheid van mensen en het milieu te verbeteren door de kwaliteit van het water van de Trinity rivier te bewaken. 


Wij zijn er altijd trots op om de prestaties van onze bedrijven over de hele wereld speciale aandacht te kunnen geven. Petje af en op naar weer een geweldig jaar!