Forever Living Products predočio target - milion obroka sa non-profitnom organizacijom Rise Against Hunger

Forever Living Products u saradnji sa non-profitnom organizacijom predočio target - milion obroka u 2017. godini

Forever Living Products je objavio planove za pakovanje milion obroka u 2017. godini u saradnji sa non-profitnom organizacijom Rise Against Hunger (bivša Stop Hunger Now).

Prva velika zajednička akcija Forever Living Products-a i Rise Against Hunger je bila pakovanje 300 000 obroka u Singapuru na Global Rally-ju 2015. godine. U 2016-toj, događaj je održan u Johannesburgu, u Južnoj Africi, gde je podeljeno 350 000 obroka. Obroci koje su učesnici spremili zajedno sa organizacijom Rise Against Hunger, korišćeni su u školskoj ishrani, kao i za vreme programa na kojim su pokušali da unaprede osamostaljivanje.

Gregg Maughan, predsednik Forever Living Products-a je rekao da je za njega veoma značajna saradnja sa ovom organizacijom: „Njihova misija da zaustave svetsku glad u skladu je sa našim pozivom i inspirisala je Forever poslovne saradnike da učestvuju u ovoj akciji. Sa uzbuđenjem čekamo veliki izazov, da u 2017-toj spakujemo milion obroka!“ 

Na prvom događaju u sedištu kompanije u Skotsdejlu, Arizona, spakovano je više od 50 000 obroka. Kancelarije Forever Living Products-a širom sveta rade po ovom planu. Švedska se obavezala da u januaru spakuje 200 000, a Nemačka 26 000 obroka. Indija, Italija i Grčka su odlučile da za jesenji program spakuju više od 150 000 obroka, a i mnoge druge države spremaju slične programe za ovu godinu. Pored toga, Forever poslovni saradnici su se obavezali da ove godine u aprilu na Global Rally-ju 2017., u Dubaiju, spakuju više od 100 000 obroka.

Naša firma planira da proširi svoje saradničke odnose, sa organizacijom pod nazivom Rise Against Hunger i aktivno će učestvovati na dešavanjima na kojima se dobrovoljno pakuju paketi za gladne u državama širom Azije, Evrope, Bliskog istoka i Južne Afrike.

Blizu 795 miliona ljudi na svetu nema dovoljno hrane. Rise Against Hunger, sa centralom u Raleigh, N.C., radi na tome da se zaustavi glad. Ova organizacija se trudi da dostavi hranu najugroženijima, da im pruži pomoć koja bi mogla da im promeni život. Iz tog razloga pokušava da širom sveta mobiliše izvore i probudi osećaj u ljudima koji mogu da pomognu. Pakovanje obroka organizuju u SAD-u na 20 destinacija, kao i širom sveta na još 6 destinacija: Južna Afrika, Malezija, Filipini, Italija, Indija i Peru. Prošle godine, više od 353 000 volontera iz korporacija, crkava, škola i civilnih organizacija su pakovali Rise Against Hunger obroke.

U akciji možete da učestvujete dobrovoljno. Organizacija preferira suve proizvode visokih vrednosti – pirinač, soja, povrće i 23 ključna vitamina i mineralne materije - u modernom pakovanju.

Do danas su zajedno sa partnerima spakovali više od 300 miliona obroka. Za više informacija posetite sajt: www.riseagainsthunger.org


PRIDRUŽIMO SE!
21. maj. 2017.


Ponosni smo što će se 21. maja, Forever Mađarska i Balkanska regija pridružiti čudesnoj inicijativi „Rise Against Hunger – Borba protiv gladi!“. Na rođendanskoj zabavi, u glavnom magacinu (1184, Budapest, Nefelejcs utca 9-11) u velikoj sali, pripremićemo zajedno 30 000 obroka. Očekujemo prijave najkasnije do 31. marta na imejl office@flp.co.rs od svih naših zainteresovanih poslovnih saradnika koji žele da učestvuju dobrovoljno u poslu koji gradi timove i koji pruža pomoć onima kojima je najpotrebnije. Na sam dan održavanja akcije, 21. maja, potrebno je samo da ponesete vašu kartu za jubilarni Success Day koji će se održati dan ranije, 20. maja.
Obeležimo na dostojanstven i human način 20 godina poslovanja Forevera u Mađarskoj!