Doel 2017: 1 Miljoen Maaltijden met "Rise Against Hunger"

Rise Against Hunger’s corporate partner Forever Living Products kondigt een nieuwe doel aan: 1 miljoen maaltijden in 2017.


Forever Living Products heeft plannen aangekondigd om in 2017 1 miljoen voedselpakketten te verpakken met de Global Non-Profit organisatie Rise Against Hunger (voorheen Stop Hunger Now). De internationale teler en producent van aloë vera en bijenproducten heeft haar plannen aangekondigd om haar partnerschap met Rise Against Hunger te vergroten en op haar events in Azië, Europa, het Midden Oosten en Zuid Afrika voedselpakketten te verpakken voor het bestrijden van hongersnood in de wereld.


Forever Living Products hield haar eerste grote evenement met Rise Against Hunger in 2015, toen medewerkers 300.000 voedselpakketten verpakten op de Global Rally in Singapore. In 2016 werd het evenement gehouden in Johannesburg Zuid-Afrika, waar 350.000 pakketten werden verpakt. De Rise Against Hunger voedselpakketten worden gebruikt op school en andere programma's om zelfvoorziening te promoten.


"Werken met Rise Against Hunger (Stop Hunger Now) is een erg krachtige ervaring voor ons geweest", aldus Gregg Maughan, Vice President van Forever Living Products. “Hun missie om honger in de wereld uit te roeien resoneert bij ons en heeft onze Forever Business Owners gemotiveerd om nog meer betrokken te raken. We zijn zo enthousiast om de uitdaging aan te gaan om 1 ​​miljoen voedselpakketten te verpakken in 2017!".


Met een kick-off voor het verpakken van 50.000 voedselpakketten op het hoofdkantoor in Scottsdale Arizona, hebben Forever Living Products kantoren wereldwijd zich verbonden aan het doel van 1 miljoen voedselpakketten. Zweden heeft toegezegd 200.000 voedselpakketten te verpakken en Duitsland een aanvullende 26.000 stuks. India, Italië en Griekenland hebben ook hun plannen gedeeld om gezamenlijk meer dan 150.000 voedselpakketten te verpakken gedurende hun events in de zomer en de herfst, evenals vele andere landen tijdens hun events door het hele jaar. Daarnaast heeft Forever Living Products een event georganiseerd om enkele honderd duizenden voedselpakketten te verpakken gedurende de Global Rally in Dubai in April 2017.


Wereldwijd hebben 795 miljoen mensen tekort aan voldoende voedsel. Rise Against Hunger exploiteert 20 voedselpakket verpakking locaties in de VS en 6 internationale locaties in Zuid Afrika, Maleisië, de Filipijnen, Italië, India en Peru. Verleden jaar hebben meer dan 350.000 vrijwilligers van coöperaties, kerken, scholen en maatschappelijke organisaties pakketten verpakt.


De events om voedselpakketten in te pakken worden georganiseerd met behulp van een op vrijwilligers-gebaseerd programma dat de verpakking van zeer voedzame gedroogde maaltijden bestaand ​​uit rijst, soja, groenten en 23 essentiële vitaminen en mineralen gestroomlijnd coördineert.


Over Rise Against hunger


Rise Against Hunger werkt aan hongerbestrijding door het verstrekken van voedselpakketten, levensveranderende hulp aan de meest kwetsbare mensen te geven en door het creëren van een wereldwijde inzet door de nodige middelen te mobiliseren. Gevestigd in Raleigh, N.C., coördineert Rise Against Hunger voedselpakket verpakking programma's in 20 Amerikaanse steden en in Zuid-Afrika, Maleisië, India, Italië, Peru en de Filippijnen. Tot op heden, hebben Rise Against Hunger en haar wereldwijde partners meer dan 300 miljoen maaltijden verpakt. Voor meer informatie: www.riseagainsthunger.org.


Over Forever Living ProductsOpgericht in 1978, is Forever Living Products de grootste teler en producent van aloë vera in de wereld, zij zijn ook producent van bijen producten. Het bedrijf verkoopt producten voor persoonlijke verzorging, gewichtsbeheersing, huidverzorging en beauty producten via een netwerk van zelfstandige ondernemers in 158 landen over de hele wereld. Voor meer informatie: www.foreverliving.com.