A Forever Living Products egy világméretű nonprofit szervezettel együttműködve – Rise Against Hunger – 1 millió adag ételt készül szétosztani 2017-ben

A Forever Living Products egy világméretű nonprofit szervezettel együttműködve 1 millió adag ételt készül szétosztani 2017-ben


Cégünk úgy tervezi, hogy kiterjeszti partneri viszonyát a Rise Against Hunger (Küzdelem az Éhezés ellen), korábban Stop Hunger Now (Állítsuk meg az Éhezést Most) elnevezésű szervezettel, és aktívan részt vesz azokon az eseményeken, amelyeken az önkéntesek ételadagokat csomagolnak a világ éhezői számára Ázsia, Európa, a Közel-Kelet és Dél-Afrika országaiban.

A Forever Living Products első nagy akciója a szervezettel összefogva az volt, amikor a résztvevők háromszázezer adag ételt csomagoltak be Szingapúrban, a 2015-ös Global Rally-n. 2016-ban ezt az eseményt Johannesburgban, Dél-Afrikában tartották meg, ahol háromszázötvenezer adag ételt csomagoltak be. A Rise Against Hunger (Küzdelem az Éhezés Ellen) segítségével összeállított ételcsomagokat az iskolai étkeztetésben használják fel, valamint olyan programok során, melyekkel megpróbálják előmozdítani az önellátást.

Gregg Maughan, a Forever Living Products elnöke elmondta, hogy meghatározó élmény volt számára a szervezettel való együttműködés. „Az ő küldetésük, hogy véget vessenek a világméretű éhezésnek, egybecseng a mi elhivatottságunkkal, és arra inspirálta a Forever Üzleti Partnereinket, hogy részt vegyenek ebben a tevékenységben. Izgatottan várjuk a hatalmas kihívást, hogy 2017-ben 1 millió adag ételt csomagoljunk be!”

A vállalás elindításaként a Home Office-ban, Scottsdale-ben (Arizona) több mint 50,000 adag ételt csomagoltak be. A Forever Living Products országainak irodái világszerte elkötelezték magukat a terv mellett. Januárban Svédországban vállalták, hogy 200,000 adag ételcsomagot készítenek, Németország további 26,000 adagot vállalt fel. India, Olaszország és Görögország több mint 150,000 adag ételt vállalt a nyáron és az ősszel megrendezésre kerülő programjaikra, és sok más ország tervez hasonló eseményeket erre az évre. Emellett a Forever Living Products Forever Üzleti Partnerei vállalják, hogy több százezer adag ételt fognak becsomagolni a 2017-es Global Rally-n Dubaiban, 2017 áprilisában.

Világszerte közel 795 millió ember nem jut elegendő élelemhez. Az észak-karolinai központú Rise Against Hunger azon dolgozik, hogy véget vessen az éhezésnek. A világ legkiszolgáltatottabb embereihez igyekszik ételt eljuttatni, és olyan segítséget nyújtani, ami megváltoztathatja az életüket. Ehhez próbálja világszerte mozgósítani a szükséges forrásokat, elkötelezettséget ébreszteni azokban emberekben, akik segíthetnek. Az USA-ban 20 helyszínen, valamint további 6 nemzetközi helyszínen - Dél- Afrikában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Olaszországban, Indiában és Peruban – szervez ételcsomagoló programokat. Az elmúlt évben több mint 353 ezer önkéntes csomagolt ételeket így. Az önkéntesek különböző egyesületektől, egyházaktól, iskoláktól és civil szervezetektől érkeznek.

Az akciókban önkéntes alapon lehet részt venni. A szervezet koordinálja a magas tápértékű, szárított élelmiszerek - rizs, szója, zöldségek és 23 létfontosságú vitamin és ásványi anyag - korszerű csomagolását.

Napjainkig partnereivel együtt több mint 300 millió adag ételt csomagoltak be. További információkért keressétek fel a következő weboldalt: www.riseagainsthunger.org.


CSATLAKOZUNK!


Büszkék vagyunk arra, hogy 2017. május 21-én a Forever Magyarország és Balkán régió is csatlakozik a csodálatos „Rise Against Hunger – Küzdelem az éhezés ellen!” kezdeményezéshez. A Születésnapi Partin Központi Raktáráruházunk (1184 Budapest, Nefelejcs utca 9-11.) nagy előadótermében készítünk el közösen harmincezer ételcsomagot. Legkésőbb március 31-ig az flpbudapest@flpseeu.hu e-mail címre várjuk azon Forever Üzleti Partnerek jelentkezését, akik szívesen részt vesznek ebben a csapatépítő, önkéntes munkában – és természetesen a május 20-i Success Day belépővel/rendezvénybérlettel is rendelkeznek.


2017. május 21. Születésnapi Parti:


Kérjük, hogy minden Forever Üzleti Partner, aki részt vesz a május 20-i születésnapi Success Day-en, hozza magával másnapra Success Day belépőjegyét/rendezvénybérletét, ugyanis 20. születésnapunk alkalmából ugyanezzel a belépőjeggyel részt vehettek a május 21-i Születésnapi Partin is! Hajrá Forever Magyarország és Balkán régió! Duplázzuk meg a forgalmunkat!


 


www.foreverliving.com