Forever je posjetio AZ Burn Foundation's Camp Courage

Forever je ponosan biti sponzorom Arizona Burn Fundationa. 1991. AZ Burn je izgradio kamp za djecu koja su pretrpjela teške opekline i tako im pružio mjesto gdje se mogu osjećati sigurno i graditi snagu osobnosti kroz učenje, druženje i nova iskustva. Camp Courage (Kamp Hrabrost) je kamp namijenjen djeci od 5 do 16 godina iz Arizone i svih Sjedinjenih država koji se održava svake godine u Prescottu, Arizoni.


Ovaj jedinstveni kamp stvoren je kako bi udovoljio emocionalnim potrebama djece, ujedno im dajući priliku da izgrade dugotrajna prijateljstva sa drugom djecom koja su proživjela slična iskustva. Čast nam je bila posjetiti Camp Courage u 2016. i saznati o tamošnjim aktivnostima koje privlače velik broj djece svake godine.


Savjetnici i djelatnici kampa AZ Burna dijele posebnu strast prema edukaciji najmlađih o zaštiti od požara, što i nije čudno s obzirom da su mnogi od njih vatrogasci i medicinsko osoblje, te su uz sve navedeno i veliki ljubitelji djece koja su u središtu pažnje ovog projekta. Iskustvo koje pruža Camp Courage je mnogo više od pukog penjanja po stijenama ili škole jahanja, svako iskustvo ovoga kampa temeljeno je na terapeutskom iscjeljivanju.


Camp Courage se također može pohvaliti titulom jednog od najsigurnijih kampova za djecu s obzirom da, kao što smo već spomenuli, većina zaposlenika dolazi iz svijeta medicine i terapijske medicine i spremni su pružiti njegu svakom djetetu kojemu je još uvjek potrebno liječiti rane od opeklina. To ujedno znači da svatko može posjetiti kamp bez obzira na ograničenja; čak su i vožnje biciklom te ostale aktivnosti prilagođene djeci koja zbog ograničenja u kretanju uzrokovanih ozbiljnim opeklinama ne mogu sve raditi kao ostala djeca. Na ovaj način svi dobivaju priliku raditi nešto što nisu nikad prije.


Saznajte više o  AZ Burn Foundationu i Camp Courageu na Facebooku!


 

Slični proizvodi