Forever’s Infinite Firming Serum wint zilver op de Pure Beauty Awards, London.

Forever is ongelofelijk trots dat het Forever firming serum, in Groot Britannië, zilver heeft gewonnen voor ‘Beste Nieuwe Premium Anti-Aging Product 2017’.


De ceremonie van de Pure Beauty Awards werd gehouden in het weelderige Savoy Hotel en werd gepresenteerd door Radio 1 DJ Gemma Cairney.


Deze uitgebreide jaarlijkse award ceremonie zet de beste beautyproducten op het gebied van meest innovatief en luxe in het zonnetje. De ceremonie wordt bezocht door professionals uit de beauty business en veel celebrities die hier graag hun gezicht laten zien.


Er waren dit jaar 36 awards te vergeven. Infinite by Forever firming serum nam het op tegen 20 andere producten die in dezelfde categorie waren genomineerd. Ons product versloeg ESPA, GUINOT, Mukti Organics en Murad en verdiende een tweede plaats.


Forever’s eerste deelname aan deze award ceremonie en meteen ‘zilver’ in de categorie van ‘Beste Nieuwe Premium Anti-Aging product’ getuigt van de kwaliteit van de nieuwe Infinite by Forever advanced skincare system. We kijken vol verwachting uit naar 2018! #ForeverProud. 


Meer informatie over de Pure Beauty Awards ceremonie.

Ontdek Infinite by Forever advanced skincare system

Gerelateerde Producten