Подем в Сандтън, Глобалното рали възражда бизнеса

Не е учудващо, че със своите 10 000 гости Глобалното рали на Форевър създава сериозно икономическо оживление в града-домакин. Търговията в целия конферентен център Сандтън и околностите му в Йоханесбург - хотелските стаи, ресторантите и забавленията, несъмнено отбеляза ръст през април 2016 г.


Според наскоро публикувана статия в списание Светът на конференциите и събитията, между Глобалното рали и три други събития, състояли се между април и май, в Сандтън са резервирани над 7 000 стаи, затвърждавайки позицията му на най-търсения международен конферентен център. Именно там Форевър проведе първото в историята си Chairman's Bonus парти, на което присъстваха над 3 000 квалификанти и бяха отворени 750 бонус чека. 


Глобалното рали значително увеличава и продажбите на Форевър продукти и бизнес дейностите в градовете-домакини всяка година, както се случи и сега в Йоханесбург. Очакваното с нетърпение #FGR17 догодина ще се състои в Дубай. За повече информация за Глобалното рали на Форевър, вижте нашите събития.  

Свръзани продукти