Форевер Алое Вера Гел

Претставете си дека отсекувате лист од Алое и го пиете гелот од неговата внатрешност. Најблиското нешто до тоа, е да го пиете нашиот Forever Aloe Vera Gel®.

Чудесните листови на алоето содржат повеќе од 200 состојки. Нашиот гел е произведен со патентиран процес на стабилизација на алоето и е фаворизиран од страна на луѓето кои сакаат да одржуваат здрав дигестивен систем и природно ниво на енергија.

1 литар
  • Содржи повеќе од 200 здрави состојки
  • Прв производ од ваков вид кој е одобрен од Меѓународниот Научен Совет за Алое
  • Корисен за одржување на здрав дигестивен систем

Претставете си дека отсекувате лист од Алое и го пиете гелот од неговата внатрешност. Најблиското нешто до тоа, е да го пиете нашиот  Forever Aloe Vera Gel®.

Чудесните листови на алоето содржат повеќе од 200 состојки. Нашиот гел е произведен со патентиран процес на стабилизација на алоето и е фаворизиран од страна на луѓето кои сакаат да одржуваат здрав дигестивен систем и природно ниво на енергија.

Првиот кој доби сертификат од страна на Меѓународниот Научен Совет за Алое, овој богат коктел со пулпа и течност е истото Алое Вера како што го создала природата.

 

Овој пијалок може да го консумирате секојдневно, чист или измешан со вода или чист овошен сок, за да го подобрите варењето на храната и да ја добиете потребната енергија за денот.

За повеќе информации за Forever Aloe Vera Gel® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Aloe Vera Gel® I love Aloe