Fast Start Pack

Старт пакет

НОВИОТ СТАРТ ПАКЕТ ви дава уникатна можност да станете Асистент Супервизор и да добиете право при следните порачки да користите вкупно 35% попуст, со тоа што ќе платите само 1,650 б.

1 Пакет

Пакетот содржи:Forever Aloe Vera Gel®x2, Forever Bright® Toothgel, Forever Aloe Lips®, Forever Royal Jelly®, Forever Aloe Berry Nectar®, Aloe Hand and Body Soap, Forever Arctic-Sea®, Aloe First,Forever Absorbent-C®, Aloe Propolis Creme®, Aloe Vera Gelly, Aloe Ever-Shield®, Forever Aloe Bits and Peaches®, Forever Freedom®, Aloe Blossom Tea®, Forever Pomesteen Power®, Aloe-Jojoba Shampoo, Forever kids, Forever daily®,Aloe Activator, Avocado Face & Body Soap + печатени маркетинг материјали (содржината подлежи на промени)

 

Употребувајте ги производите од пакетот така како што е наведено на декларацијата на секој од производите!