Forever Aloe Berry Nectar™

Сите корисни својства што ги има и во Forever Aloe Vera Gel®, плус корисните својства на брусницата и јаболкото!

Овој пијалок е целосно природен, добиен од комбинација на свежи брусници и слатки, зрели јаболка. Додадовме само фруктоза (природен овошен шеќер), за да добиеме пријатен вкус кој ќе го сакаат и возрасните и децата.

1 литар
  • Сите корисни својства на Forever Aloe Vera Gel® во комбинација со слаткиот вкус на брусници.
  • Содржи корисни фитонутриенти
  • Природен извор на витамин C

Forever Aloe Berry Nectar™ги содржи сите корисни својства што ги има и во Forever Aloe Vera Gel®, плус корисните својства на брусницата и јаболкото. Освен нивната репутација како чистач на уринарниот тракт, брусниците се и голем извор на витамин С.Тие истотака се и природен извор на корисни проантоцијанидини.Сокот од  јаболко содржи многу флавоноиди, како и пектин кој ги подобрува својствата и вкусот на нектарот од алое вера и брусници.

Овој пијалок е целосно природен, добиен од комбинација на свежи брусници и слатки, зрели јаболка. Додадовме само фруктоза (природен овошен шеќер), за да добиеме пријатен вкус кој ќе го сакаат и возрасните и децата.

 

Овој пијалок може да го консумирате секојдневно, чист или измешан со вода, за да го подобрите варењето на храната и да ја добиете потребната енергија за денот.

За повеќе информации за Forever Aloe Berry Nectar™ изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Aloe Berry Nectar™