Forever Aloe Bits 'N Peaches®

Forever Aloe Bits N’ Peaches® ви нуди уште еден одличен вкус, за да уживате во вистинскиот 100% стабилизиран Алое Вера Гел во кој е додадено малку природна арома и концентриран сок од праски.

Со векови ова растение се користи за здравствени цели кај луѓето од целиот свет. Додадовме во него праски, бидејќи се извор на каротиноиди - важни антиоксиданти и извор на витамин А.

1 литар
  • Сите корисни својства на Forever Aloe Vera Gel™
  • Освежителен, овошен вкус на природен сок од праски.
  • Идеален е за деца

Forever Aloe Bits N’ Peaches® ви нуди уште еден одличен вкус, за да уживатево вистинскиот 100% стабилизиран Алое Вера Гел во кој е додадено малку природна арома и концентриран сок од праски. Има неверојатен вкус, содржи цели парчиња од Алое Вера натопени со арома на зрели праски.


Со векови ова растение се користи за здравствени цели кај луѓето од целиот свет. Додадовме во него праски, бидејќи се извор на каротиноиди - важни антиоксиданти и извор на витамин А. Тие исто така се од суштинско значење за одржување на имунолошкиот систем во оптимална состојба.

Forever Aloe Bits N’ Peaches® е пијалок со неверојатен вкус кој ви нуди многу корисни состојки.

Ставете мраз во нектарот и уживајте во уникатната арома на Forever Aloe Bits N’ Peaches® во секое време од денот.

За повеќе информации за Forever Aloe Bits 'N Peaches® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Aloe Bits 'N Peaches®