Forever Freedom2 Go®

Сите корисни својства на Forever Freedom® во една практична пакетче!

Можете да ја испиете еднократната доза “Џебен фридом” во секое време и на секое место. Едноставно извадете ја меката опаковка од вашиот џеб, скинете го горниот дел и испијте ја вкусната и корисна комбинација од алое и најдобрите овошни антиоксиданти.

88.7 мл. пакетче
  • Содржи глукозамин, хондроитин и МСМ
  • Прекрасен вкус на калинка
  • Практична опаковка

Уживајте ги сите корисни својства на Forever Freedom® во комбинација со егзотичниот вкус на калинката, во една практична опаковка. Џебниот Фридом ги нуди сите корисни својства на нашиот патентиран, стабилизиран Алое Вера гел,  збогатен со глукозамин, хондроитин и МСМ и слаткиот вкус на сокот од калинка, богат со антиоксиданти.

Глукозамин сулфат и хондроитин сулфат се природни состојки кои помагаат за одржување на здрави и подвижни зглобови. Метил сулфонил метан (МСМ) е основниот извор на органски сулфур кој му е потребен на  телото  за да ги одржува здрави сврзните ткива и зглобови. Комбинацијата од глукозамин, хондроитин и МСМ обезбедува поддршка за здрави зглобови.

Со додавање на вкусниот сок од калинка, богат со антиоксиданти  (содржи повеќе полифенолни антиоксиданти од црвеното вино, зелениот чај или боровинките),  добиваме вкусна, добитна комбинација. Да ве потсетиме дека дневната доза е лесно пренослива, практична опаковка  и со едноставно кинење на горниот дел на кесичката вие доаѓате до сите корисни својства на Forever Freedom2Go®!

.

Можете да ја испиете еднократната доза “Џебен фридом” во секое време и на секое место - на работа, во автомобилот, или додека сте во движење. Едноставно извадете ја меката опаковка од вашиот џеб, скинете го горниот дел и испијте ја вкусната и корисна комбинација од алое и најдобрите овошни антиоксиданти.

За повеќе информации за Forever Freedom2Go®  изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Freedom2Go®