Forever Gin-Chia®

Двете древни билки: златната чиа од запад и жен-шенот од исток се комбинираат за да се создаде Forever® Gin-Chia®. Дозволете оваа моќна комбинација од билки да му го обезбеди на вашето тело тоа што вашиот динамичен живот му го одзема!

Златната чиа била употребувана од индијанците во САД кон крајот на XIX век поради нејзините својства кои им помагале за одржување на нивното здравје. Жен-шенот е моќен антиоксидант. Заедно овие две легендарни билки прават моќен додаток во исхраната.

100 таблети
  • Моќен антиоксидант
  • Ја зголемува издржливоста и кондицијата
  • Помага во поддршката на здрава циркулација

 

Двете древни билки: златната чиа од запад и жен-шенот од исток се комбинираат за да се создаде Forever® Gin-Chia®. Дозволете оваа моќна комбинација од билки да му го обезбеди на вашето тело тоа што вашиот динамичен живот му го одзема!

Златната чиа била употребувана од југо-западните индијанци во САД кон крајот на XIX век поради нејзините својства кои им помагале за одржување на нивното здравје. Чиата содржи корисни незаситени масни киселини, антиоксиданти, влакна и протеини.

Жен-шенот е легендарна билка која со векови се употребува како тоник  и го нарекуваат „крал на тониците“. Содржи сапонини кои го прават адаптоген (соединение што го прилагодува неговото влијание во зависност од потребите на телото). Жен-шенот е исто така моќен антиоксидант. Заедно овие две легендарни билки прават моќен додаток во исхраната кој ќе ви помогне со леснотија да го минете вашиот ден.

*Забелешка:  Содржината на производот, формулите и состојките, објавени на оваа веб страна, се базирани на американските закони и регулативи, кои може да се разликуваат во зависност од производот што се продава во согласност со локалните закони и прописи на земјата увозничка.

Една таблета три пати дневно како додаток во исхраната.

За повеќе информации за Forever Gin-Chia® изберете го линкот подолу:

Информации за производот Forever Gin-Chia®